Зірки відверто про своє інтимне життя: Маша Єфросініна, Оля Полякова, NK з Потапом та інші

Зірки розповіли подробиці свого особистого життя (Маша Єфросиніна, Оля Полякова та інші)
Pexels/Designecologist

Які подробиці особистого життя зірки більше не приховують?

Поділитися:

Тема грошей, релігії у суспільстві – табу. Так було і з сексом, проте нещодавно всі почали розмовляти про нього відвертіше. Навіть відомі українські зірки спокійніше розповідають деталі своїх інтимних стосунків. "ЖВЛ" дізнались подробиці особистого відомих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які незвичайні суперздібності мають зірки (Горбунов, Каменских, Білик дивують прихованими талантами)

1. Маша Єфросініна, яка так відверто питає зірок про секс, не дуже любила про нього говорити. Аж поки у вересні 2021 року, разом зі своєю подружкою Олею Поляковою, не зняла програму "Дорослі дівчата". У ній красуні побалакали про багаторічний шлюб і секс у їхньому житті. Обидві зірки впевнені: секс у шлюбі дуже важливий. Єфросініна взагалі зізналася: на початку їх стосунків із чоловіком Тимуром Хромаєвим, через брак досвіду, у них не все добре складалося в ліжку. Проте пара не здавалася та почала експериментувати. Саме це й врятувало їхній шлюб. Та через 10 років у Маші з Тимуром таки сталася криза в стосунках: подружжя вирішило, що їхній шлюб вичерпав себе. Рік вони жили окремо і майже не спілкувалися, та зрештою зрозуміли: почуття не згасли.

У нас з Тимуром настільки довгий був період пошуку, що зараз я вважаю, що наш другий шлюб ми змогли побудувати лише завдяки тому, що ми почали таємно від друзів зустрічатись.

Полякова ж впевнена: ідеальних стосунків не буває і треба доповнювати одне одного:

Хочу, щоб всі, хто нас подивляться, зрозуміли: так, йде пристрасть, йде регулярний секс, йде романтика, йде потяг. Але ти живеш з людиною для комфорту: у вас спільні діти, цілі, ви дружні.

Архівне сімейне фото Олі Полякової 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

2. NK – одна із найсексуальніших зірок сучасності. У травні 2019 року вона гучно відгуляла весілля з продюсером Потапом і відтоді своїх почуттів парочка не приховує. Ще до весілля, не називаючи імені свого коханого, в інтерв'ю Маші Єфросиніній Настя розповіла, що з її партнером вони не стримують почуттів і де тільки у них не був секс:

У жіночому стриптиз-клубі, точніше у вбиральні. У трансатлантичному літаку...

Нині Настя не приховує: вони з Потапом – пристрасна парочка і вони не можуть довго один без одного. Сам Олексій підтверджує: поруч із дружиною йому важко не розпалитись і він відверто говорить про секс із Каменських:

Ми якось тягнемось один до одного. Кохаємо один одного. Ми можемо сказати "Ми зараз підійдемо", відходимо, а потім повертаємось далі. Було й в автобусі, коли нам казали "Будь ласка, зупиніться, весь автобус це чує".

Репер не приховує: мріє про спільних із Настею дітей, тож така пристрасть виправдана не тільки щирими та взаємними почуттями, а й бажанням продовжити рід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємниці учасників "Танців з зірками": стосунки й сварки з партнерами та ревнощі коханих (відео)

3. А от співочий ректор Михайло Поплавський, напевно, не знає, що таке криза в стосунках, адже 71-річний чоловік запевняє: сексу в його житті достатньо.

Можна кинути пити й почати, кинути палити й почати, але якщо закинути секс – дуже важко почати. Тому це потрібно регулярно.

Михайло Михайлович не приховує: для підтримання чоловічої сили має спеціальне харчування. Однак хто його обраниця – невідомо. Поплавський був одружений двічі, однак нині вільний і всі теми про особисте, крім сексу, зазвичай оминає. 

Дивіться відео, щоб дізнатись більше подробиць про інтимне життя зірок: