Ведучий шоу «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов про свою таємну кохану: «Я не буду вічність її приховувати, просто я буду розповідати вже про дружину»

Ведучий шоу «Сніданок. Вихідний», актор Олександр Попов розповів «ЖВЛ», за що любить професію та коли розкаже більше про свою таємну кохану.

Ведучий «Сніданок. Вихідний», актор Олександр Попов ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про свій творчий шлях та особисте життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Олександр Попов з дитинства мав 2 пристрасті: футбол та драматичний гурток. І якщо зі спортом не склалося через травму, то акторство для Олександра стало професією. А починалося все зі шкільного «КВК» та театрального гуртка і першої ролі – і не другорядної, а головної – Гамлета. Попов згадує:

«Після цієї ролі я зрозумів, що моя дорога тільки в театральний».

Після школи Олександр з першої спроби вступив до омріяного столичного театрального вишу, але вже з 2-го курсу почав «завалювати» навчання. Актор згадує – причина прозаїчна, треба було заробляти гроші, адже походить він з простої родини, а стипендія була така мізерна, що ні на що не вистачало. Тато Попова коваль, мама – інспекторка з кадрів.

Після закінчення театрального Олександр Попов почав працювати у Театрі юного глядача в Києві, але недовго, адже через паралельні зйомки у фільмах і серіалах роботу там довелося припинити. Попов розповідає:

«Мене просто не викликали на збір трупи і розірвали зі мною контракт».

Але про це Олександр не шкодує, адже розуміє, що він чоловік, який повинен забезпечувати себе, батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Майже 10 років тому актор пережив чорну смугу – спочатку з невідомих причин йому перестали пропонувати роботу в кіно і серіалах, потім, у 2013 році, раптово від інфаркту помер його тато. Про це Попов говорить:

«Те, що тата немає – це складно. Після того, як його не стало, я відчув якусь стіну, порожнечу».

Та згодом на зміну чорні смузі прийшла біла – Олександра запросили на кастинг нового ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» і практично одразу затвердили. Попов згадує – спочатку прямі ефіри давалися непросто, він забував найпростіші слова.

Про досвід ведучого у шоу та роботу з партнеркою Валентиною Хамайко він говорить:

«Я тільки десь через років 2-3 спіймав той настрій і ті стосунки з Валею, які мають бути».

Вже 5 років поспіль Олександр та Валентина прокидаються разом з країною на вихідні. Та ж чи вільне серце ведучого? Це питання цікавить багатьох. Олександр зізнається – мав тривалі стосунки, і не одні, але не звик їх афішувати. Зараз він вже понад рік має кохану дівчину, але хто це – не розповідає. Лише додає:

«Я не буду вічність її приховувати, просто я буду розповідати вже про дружину. Зараз я вже настільки змінився, що, можливо, вже час для повноцінної сім’ї».

ФОТО: Instagram/akter

Більше новин