Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Валентина Хамайко та Олександр Попов розповіли, як ділять між собою ефірний час

Валентина Хамайко та Олександр Попов: «Ми навчилися відчувати один одного»

Поділитися:

Ведучі телеканалу 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов разом з'явилися на обкладинці журналу Телегід.

У номері журналу телепара Валя і Саша, які вже 5 років ведуть прямі ефіри Сніданок.Вихідний на 1+1, розповіли про свою роботу разом. Хамайко вже не раз заявляла, що бути в кадрі з Олександром Поповим їй дуже подобається, з ним завжди весело.

А в інтерв'ю Валентина Хамайко зізналася, що їй навіть приємно, коли глядачі у їх жартівливих змаганнях підтримують саме Попова.

«З Сашею легко працювати. Ефіри проходять емоційно, за що я безмежно йому вдячна. Він відмінно жартує, у нього класні імпровізації. Я щиро рада тому, як наші глядачки горою стоять за нього. Пригадую випадок, коли ми в прямому ефірі посперечалися, як правильно готувати деруни. Я розповіла про свої рецепти, Саша озвучив свій варіант. Так ось, більшість глядачів встали на захист Саші і його методу натирання картоплі для дерунів! (Посміхається — прим.ред.) Так що армія захисників за ним стоїть серйозна», — поділилася враженнями Хамайко.

У свою чергу Олександр Попов заявив, що вони працюють у задоволення і насолоджуються партнерством: 

«У мене відчуття, що ми за п'ять років ведення ефіру Сніданок. Вихідний вже абсолютно спрацювалися, нам дуже комфортно. Жодного разу за весь цей час не сварилися. У нас абсолютно немає ревнощів або якихось конфліктів. Валя — прекрасна людина з відмінним почуттям гумору і чудовий партнер. До речі, 24 липні, відбувся історичний момент. Вперше за ці 5 років Сніданку.Вихідний — ми отримали найвищий результат — 16% частки по переглядам. Раді, що глядачі нас дивляться та підтримують».

Попов і Хамайко не тільки на роботі, але і поза ефіром підтримують теплі стосунки. Валя з радістю поділиться з ним новими рецептами, а Саша — із задоволенням пограє з її дітьми в хованки або догонялки. А у кадрі завжди допоможуть один одному: «Під час прямого ефіру ми насправді навчилися відчувати один одного».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Так, Валентина розповідає, що, якщо один з них починає фразу, то інший може її продовжити. Між ними немає такого, що вони ділять текст,  і не домовляються, хто що скаже. А також не порівнюють, хто більше говорив в ефірі. Хамайко завжди знає, що в разі чого, Саша її підстрахує і в потрібний момент прийде на допомогу: 

«Наприклад, буває, що я знайома з гостем особисто, і ось він прийшов до нас на Сніданок. Вихідний, але в момент, коли я його оголошую — забуваю ім'я або прізвище. І тоді я рада, що у мене є Саша, який завжди мене підхопить».

У Валентини з Олександром повна ідилія, тому не дивно, що і Попов дотримується такої ж думки про свою телепару і вважає, що Хамайко надійна опора, партнерка, яка завжди в потрібний момент готова його підтримати і вивести на правильну лінію.

“Коли треба імпровізувати в ефірі, бо все йде не за планом, і в цей час Валя говорить, не чує, а треба завершувати ефір або швидко змінити тему…. То на допомогу приходжу я, підхоплюю і все успішно розрулюю!” — сказав Олександр.