«Пішла, щоб зберегти шлюб, а потім зрозуміла, що треба берегти себе»: зірка серіалу Лікарка за покликанням Анна Саліванчук розповіла, як здобуття диплому магістра психології змінило її життя

Українська акторка Анна Саліванчук здобула диплом магістра психології та розповіла, чи буде приймати клієнтів.

Зірка серіалу Лікарка за покликання, прем'єра якого відбудеться на 1+1 Україна вже 14 жовтня о 20:00, Анна Саліванчук отримала диплом магістра психології. Ексклюзивно для ЖВЛ Представляє зірка прокоментувала свою другу здобуту професію.

«Я закінчила Інститут післядипломної освіти на сімейного психолога, тому що завжди про це мріяла, завжди цікавилась, читала, але ніколи не було часу. А війна забрала театр і кіно на початку. Я пішла для того, щоб зберегти шлюб, а потім зрозуміла, що треба берегти себе, і розлучилася. Зараз я вже дійшла до більш поглибленого розуміння і вирішую якісь свої внутрішні проблеми».

Акторка може допомогти розібратися в собі іншим, та не спішить записувати нікого до себе на прийом.

«У мене вже є два клієнти, але я не збираюся зараз на цьому заробляти та бути психологом, тому що, слава Богу, є робота. Я хочу більше зніматися в кіно і бути на знімальному майданчику, а не розв'язувати чужі проблеми».

Дивіться серіал Лікарка за покликанням вже з 14 жовтня, з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомтесь з персонажами серіалу Лікарка за покликанням: кого зіграли Вікторія Литвиненко, Сергій Стрельніков, Олександр Печериця, Анна Саліванчук та інші

Більше цікавих новин про зірок шукайте в ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна.

Loading...

Більше новин