«Він більше не страждає»: Мадонна повідомила про смерть молодшого брата та показала їхні сімейні кадри

Молодший брат Мадонни помер після тривалої боротьби з раком

Американська співачка Мадонна повідомила про смерть свого молодшого брата Крістофера, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1. Вона розповіла, що він помер після тривалої боротьби з раком.

Мадонна опублікувала серію архівних сімейних кадрів, на яких зображена з Крістофером, і в емоційній публікації поділилася спогадами про нього.

«Я зробила все можливе, щоб він залишився живий якомога довше. Йому було так боляче під кінець. Ми знову трималися за руки. Закрили очі й танцювали. Разом. Я рада, що він більше не страждає. Такого як він, ніколи не буде. Я знаю, що він десь танцює», - написала співачка.

Відомо, що Крістофер Чікконе раніше працював музичним директором Мадонни. Незважаючи на період непорозумінь через книгу, яку він випустив, Мадонна підтримувала його під час хвороби.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знак солідарності: Біллі Айліш, Мадонна та інші світові зірки, які піднімали на концертах український прапор

Більше новин