«Він більше не страждає»: Мадонна повідомила про смерть молодшого брата та показала їхні сімейні кадри

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Мадонна з болем повідомила про смерть брата: фото
madonna/Instagram

Молодший брат Мадонни помер після тривалої боротьби з раком

Поділитися:

Американська співачка Мадонна повідомила про смерть свого молодшого брата Крістофера, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1. Вона розповіла, що він помер після тривалої боротьби з раком.

Мадонна опублікувала серію архівних сімейних кадрів, на яких зображена з Крістофером, і в емоційній публікації поділилася спогадами про нього.

«Я зробила все можливе, щоб він залишився живий якомога довше. Йому було так боляче під кінець. Ми знову трималися за руки. Закрили очі й танцювали. Разом. Я рада, що він більше не страждає. Такого як він, ніколи не буде. Я знаю, що він десь танцює», - написала співачка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Madonna (@madonna)

Відомо, що Крістофер Чікконе раніше працював музичним директором Мадонни. Незважаючи на період непорозумінь через книгу, яку він випустив, Мадонна підтримувала його під час хвороби.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знак солідарності: Біллі Айліш, Мадонна та інші світові зірки, які піднімали на концертах український прапор

Новини по темі