«Я не вмію інакше»: MamaRika розповіла про материнство та що допомагає їй боротися з кризою в стосунках

Українська співачка MamaRika відверто розповіла про складний період, який переживає її сім'я

Співачка MamaRika продовжує відкриватися своїм шанувальникам через свої пісні. На своєму останньому концерті Музичній платформі України, співачка заспівала про власні емоції та переживання. Ними вона також поділилася в сюжеті ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1.

MamaRika зізналася, що її творчість — це спосіб говорити про те, що їй болить, а головне — знаходити відгук у слухачів.

«Я не вмію інакше. Стає легше і я відчуваю ще більше полегшення, коли бачу, що моя музика резонує з людьми», — розповідає співачка.

Однією з головних тем, що зараз турбують співачку є криза у стосунках з її чоловіком, ведучим Сергієм Середою. MamaRika не приховує, що цей складний етап у їхньому житті затягнувся, але не втрачає надії знайти рішення.

mamarika_official/Instagram

За словами співачки, криза вплинула на всю її родину, але вона намагається тримати своє самопочуття в нормі за допомогою медитацій.

«Всі ми зараз трохи «ку-ку», — жартує MamaRika. — Запалюю свічки, б’ю в тибетську чашу, медитую. Чоловік приходить з сином додому, а вдома дим стоїть — мама медитує».

Сину співачки, Давиду, вже виповнилося три роки й за її словами, днями він вперше піде до дитячого садочка.

«Розуміємо, що вже прийшов час, бо він дуже хоче в соціум. Він дорослішає. Вчора підходить до мене і каже, що мамо, будь ласка, прочитай мені цю інструкцію. Я просто ще не вмію читати, але хочу зрозуміти, як цим користуватися». 

Нагадаємо, у квітні MamaRika зізналась, що переживає серйозну кризу у стосунках із чоловіком Сергієм Середою. Подружжя навіть ледь не розлучилося. Однак пара вирішила боротися з проблемою, аби залишитися разом. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За крок до чайлдфрі»: Сергій Середа розповів про труднощі батьківства та стосунки з MamaRika

Більше новин