«Я не вмію інакше»: MamaRika розповіла про материнство та що допомагає їй боротися з кризою в стосунках

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
MamaRika розповіла про кризу в стосунках та материнство
mamarika_official/Instagram

Українська співачка MamaRika відверто розповіла про складний період, який переживає її сім'я

Поділитися:

Співачка MamaRika продовжує відкриватися своїм шанувальникам через свої пісні. На своєму останньому концерті Музичній платформі України, співачка заспівала про власні емоції та переживання. Ними вона також поділилася в сюжеті ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1.

MamaRika зізналася, що її творчість — це спосіб говорити про те, що їй болить, а головне — знаходити відгук у слухачів.

«Я не вмію інакше. Стає легше і я відчуваю ще більше полегшення, коли бачу, що моя музика резонує з людьми», — розповідає співачка.

Однією з головних тем, що зараз турбують співачку є криза у стосунках з її чоловіком, ведучим Сергієм Середою. MamaRika не приховує, що цей складний етап у їхньому житті затягнувся, але не втрачає надії знайти рішення.

MamaRika та Сергій Середа
mamarika_official/Instagram

За словами співачки, криза вплинула на всю її родину, але вона намагається тримати своє самопочуття в нормі за допомогою медитацій.

«Всі ми зараз трохи «ку-ку», — жартує MamaRika. — Запалюю свічки, б’ю в тибетську чашу, медитую. Чоловік приходить з сином додому, а вдома дим стоїть — мама медитує».

Сину співачки, Давиду, вже виповнилося три роки й за її словами, днями він вперше піде до дитячого садочка.

«Розуміємо, що вже прийшов час, бо він дуже хоче в соціум. Він дорослішає. Вчора підходить до мене і каже, що мамо, будь ласка, прочитай мені цю інструкцію. Я просто ще не вмію читати, але хочу зрозуміти, як цим користуватися». 

Нагадаємо, у квітні MamaRika зізналась, що переживає серйозну кризу у стосунках із чоловіком Сергієм Середою. Подружжя навіть ледь не розлучилося. Однак пара вирішила боротися з проблемою, аби залишитися разом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За крок до чайлдфрі»: Сергій Середа розповів про труднощі батьківства та стосунки з MamaRika

Новини по темі