«Моє серце розбите»: Ніколь Кідман з болем повідомила про смерть матері

Ніколь Кідман дізналася про смерть мами на Венеційському кінофестивалі

Голлівудська актриса Ніколь Кідман повідомила про смерть матері Жанель Енн Кідман. Сумну звістку про її смерть вона дізналася на Венеційському кінофестивалі, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Кідман прибула на острів Лідо, Італія, щоб здобути нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі Малишка. Але актрисі не вдалося особисто бути присутньою на церемонії нагородження через смерть матері – вона була змушена терміново повернутися в США до своєї родини.

Під час вручення нагороди, яку замість Кідман забрала режисерка фільму Галина Рейн, зі сцени Венеційського кінофестивалю зачитали звернення актриси.

«Я шокована, і мені потрібно їхати до своєї родини. Але це нагорода для неї. Вона сформувала мене, вона скеровувала мене, вона створила мене. Зіткнення життя та мистецтва розриває серце, і моє серце розбите», - зізналася Кідман у своєму зверненні.

nicolekidman/Instagram

Мамі Кідман було 84 роки. Батько актриси, Ентоні Кідман, помер у 2014 році у віці 75 років.

Раніше в інтерв'ю Sydney Morning Herald у 2020 році Кідман описала свою матір як «мою наставницю, мого провідника та моє натхнення». Вона неодноразово наголошувала, що завжди була близька з матір'ю, яка наставляла її по життю та підтримувала.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага, Анджеліна Джолі, Моніка Беллуччі та інші зірки: найкращі образи на червоній доріжці Венеційського кінофестивалю

Більше новин