«Були дуже близькими людьми»: Олена Шоптенко відповіла, чи спілкується з ексчоловіком Дмитром Дікусаром, який служить у ЗСУ

Олена Шоптенко розповіла, які стосунки її пов'язують із ексчоловіком Дмитром Дікусаром

Українська хореографка Олена Шоптенко в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла про дружбу з колишнім чоловіком, танцюристом Дмитром Дікусаром, який служить у ЗСУ.

Шоптенко наголосила, що вважає за краще не говорити про своє особисте життя, але зізналася, що підтримує спілкування з ексчоловіком, з яким була одружена з 2013-го по 2016-й рік.

«Я не говорю на тему особистого життя. Ми працювали стільки років із Дмитром, і ми насправді були дуже близькими людьми. Наразі ми друзі. Іноді ми переписуємось. Я пишаюся тим, що він робить. Пишаюся ним», - поділилася вона.

Loading...

Шоптенко, яка напередодні приїхала з Австрії до України, щоб представити свій авторський танцювальний проєкт для психосоціальної підтримки, також розповіла про перенесену травму та операцію.

«5 місяців після операції пройшло. Я ще не можу повністю рухатись. На рівному місці отримала дуже важку травму, перенесла операцію. Відчула на собі, як це бути нерухомою… Перші тижні були такі, що кожен рух приносив біль», - зізналася вона.

Шоптенко зізналася, що після операції, під час якої в її травмоване коліно встановили титановий гак, вона не могла самостійно пересуватися і їй допомагав її 70-річний батько. Танцівниця повідомила, що батько Віктор В'ячеславович приїжджав до неї до Австрії, але вирішив повернутися до України та відмовляється їхати за кордон. Нагадаємо, зараз батько Шоптенко проходить лікування від раку.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українській жінці присвячується: Олена Шоптенко влаштувала видовищний перфоманс у центрі Відня

Більше новин