«Важко говорити»: Тоня Матвієнко зі сльозами на очах розповіла, як минув рік без Ніни Митрофанівни

Українська співачка Тоня Матвієнко в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла, як минув рік без мами, легендарної української артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Українська співачка Тоня Матвієнко в ексклюзивному інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла, як минув рік без мами, легендарної української артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Вона зізналася, що лише після її смерті усвідомила, що була неймовірно щасливою людиною.

«Заїду квіти їй завезу. Вона завжди говорила – осінні. Вона завжди себе асоціювала з осінню. Важко говорити. Я завжди гналася і шукала щастя. І коли мами не стало, я зрозуміла, що я була щаслива все життя. Бережіть, що у вас зараз є», - зі сльозами розповіла Матвієнко.

Співачка також поділилася, що її дочка Ніна важко переживала смерть бабусі.

«Вони так швидко ростуть. Ніні вже 8 років! Все дуже швидко відбувається. Як їй пощастило, що в неї була можливість рости в любові й бачитися з бабусею. Мама завжди говорила, що мені б дожити, щоб побачити, який у неї буде випускний. Я сказала їй, що бабуся померла і потрібно з нею піти попрощатися. Їй було це дуже складно. Але я крикнула і сказала, що потрібно попрощатися з бабусею. Я знаю, що для моєї мами це було важливо», - поділилася вона.

Loading...

Матвієнко розповіла, що планує організувати концерт-трібьют на згадку про маму. Вона зізналася, що нещодавно їй наснилася Ніна Матвієнко і благословила її.

«Я так довго чекала, щоб мені мама наснилася. І ось нещодавно я з нею прямо говорила і розповідала, що сталося за рік, поки її немає. Це було, як наяву. І потім я почала плакати і прокинулася. У мене були сумніви, чи зможу я зробити масштабний концерт про неї. Але вона мене благословила, сказала - «Роби, вже пора, ти вже достатньо наплакалася за мною». Думаю, що навесні це обов'язково станеться», - розповіла вона.

Крім того, Матвієнко зізналася, що зараз із ними живе її батько Петро Гончар.

«Тато мені дуже допомагає, він живе з нами. Забирає зі школи Ніну, якщо я щось не встигаю, купує поїсти, десь замінює маму», - зізналася вона.

Нагадаємо, 2021 року Ніна Митрофанівна в одному з інтерв'ю розповіла, що вони з чоловіком більше не живуть разом. У спеціальному випуску оновленого ток-шоу Говорить вся країна, яке виходить з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна, Петро Гончар відверто розповів про їхнє розставання та назвав своє рішення піти з родини зрадою. Дивіться випуск Говорить вся країна про Ніну Матвієнко онлайн на сайті 1plus1.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона мене просила, щоб я не зірвалася»: Тоня Матвієнко поділилася спогадами про маму і відверто розповіла про її настанови перед смертю

Більше новин