«Дуже різкий у своїх реакціях»: Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового та що допомогло йому пережити смерть сина на фронті

Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового та що допомогло йому пережити смерть сина на фронті
Аліна Доротюк/YouTube

Валентина Хамайко відверто розповіла, як війна вплинула на її чоловіка-військового

Поділитися:

Ведуча документального детектива Анатомія дива та Сніданку з 1+1 на 1+1 Україна Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового і що допомогло йому пережити смерть сина на фронті.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Хамайко зізналася, що її чоловік, банкір, а зараз військовий Андрій Оністрат, як і інші українські захисники, змінився під час служби на фронті.

«Андрій повернувся з розхитаною психікою. Різко та агресивно реагує. Діти могли мені сказати, що бояться батька. Тому що він дуже різкий у своїх реакціях, дуже запальний. І це характерна риса у чоловіків, які повертаються. Цієї внутрішньої стриманості та витримки її немає, від слова зовсім. Вони миттєво вибухають в емоціях. У нас це теж було», - повідомила ведуча.

Хамайко також поділилася, що чоловік часто сварився з дітьми через надмірну емоційність:

«Андрій навіть, приїжджаючи на два дні, міг за ці два дні посваритись із дітьми. Але ми сідали за стіл і розмовляли, бо розмова все вирішує – довга, неприємна. Потрібно проговорювати цю ситуацію. Він приїхав додому з думкою, що тут має бути релакс і все для нього, але підлітки це складна історія. І вони не підлаштовуватимуться під нас», - повідомила вона.

Валентина Хамайко с мужем

Ведуча зізналася, що чоловік мав пригнічений стан до початку роботи з психологом. Вона також зазначила, що перший похід до психолога був невдалим.

«Андрій повернувся у дуже пригніченому стані. Йому нічого не хотілося – ні виходити з дому, ні вести дітей до школи. Він повернувся до сім'ї, де величезна кількість зобов'язань і не можна зупинитися на хвилину. Четверо дітей. Немає часу зупинятися. А він був у стані, коли йому нічого не хочеться. Ми пішли до психолога, візит був невдалий, я розревілась. Його це торкнуло, і він трохи прозрів і подивився на ситуацію з іншого боку, розуміючи, як я її переживаю», - сказала вона.

Хамайко також відповіла, що допомогло її чоловіку пережити смерть сина на фронті. Нагадаємо, син Оністрата від попередніх відносин, 21-річний Остап загинув у червні 2023 року в боях під Вугледаром Донецької області.

«Насамперед робота над собою. Це йде від людини. Ми можемо танцювати навколо скільки завгодно, але якщо людина цього не буде хотіти, то це все буде спектакль навколо. Потім - його робота з психологом», - поділилася ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Без психів»: Валентина Хамайко розповіла, як реагує на помилки молодшого сина та показала його нові фото

Нагадаємо, цієї осені на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра документального детектива Анатомія дива про сучасну українську медицину, ведучою якого стала Хамайко.

Анатомія дива — це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішних медичних кейсів та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен випуск — це реконструкція реальних ситуацій, до яких іноді потрапляють пацієнти, стикаючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз — це справжній виклик та тріумф для лікаря, у фіналі якого врятоване життя.

Медичний детектив познайомить із провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних та власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє диво було б неможливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 Україна працює над новим проєктом Анатомія дива про загадкові та надскладні медичні випадки

Новини по темі