5 ідей для осіннього манікюру

Тренди манікюру осінь 2018
@g.bar.kiev

Дізнайтеся, які нейл-тренди будуть актуальними цієї осені.

Поділитися:

articleContentТренди осіннього манікюру надзвичайно різноманітні та оригінальні, тому ми підготували для вас список рекомендацій, які допоможуть створити свій ідеальний манікюр. Читайте про найактуальніші відтінки, принти та форми у нашій добірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 трендів літа, які не вийдуть з моди восени

МІНІМАЛІЗМ 

Природні напівпрозорі відтінки опинилися на піку популярності ще влітку 2018-ому і не втратять популярності восени. Не важливо глянцевим чи матовим буде покриття, головне, аби нюдовий відтінок майже зливався з вашим кольором шкіри. Такий вид манікюру більше пасуватиме для коротких нігтів форми м’який квадрат або овал. Крім того, актуальними будуть ніжний сірий, холодний лавандовий та глибокий синій відтінки. 

МЕТАЛІК 

Лак кольору металік створює справжній модний шик! Дрібний шиммер на нігтях має особливо яскравий та розкішний вигляд. 

@g.bar.kiev

ОСІННЄ ЛИСТЯ

Набирає популярності й принт з осіннім листям. Мінімалістичні або ж яскраві листочки на сірому, білому, темно-зеленому або бордовому тлі матимуть по-справжньому осінній вигляд. 

pinterest.com

ГОРОХ

Paintpoint набирає особливої популярності, адже горох став одним з головних принтів осені 2018. Такий життєрадісний nail-принт додасть вашому образу свіжості та легкості. 

@g.bar.kiev

НАСИЧЕНИЙ ЧЕРВОНИЙ

Класичний червоний відтінок не здає своїх позицій і залишається актуальним восени 2018-го. Такий яскравий та водночас елегантний манікюр ідеально підійде для романтичної прогулянки або світського заходу. Особливо вишуканий вигляд червоний лак матиме на формі нігтів «мигдаль» або «балерина».

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сумки, які потрібно мати восени 2018