Ви глибоко помиляєтеся, якщо вважате, що хот-дог – це звичайний бутерброд із сосискою. Ми спробуємо розвіяти таку думку, запропонувавши декілька варіантів хот-догів, які здатні приємно вразити своїм смаком. 

ХОТ-ДОГ ІЗ БЕКОНОМ ТА ПЕРЦЕМ

Інгредієнти:

Фарш – 400 г

Сир – 250 г

Бекон – 150 г

Гірчиця – 1 ст. л.

Булка – 2 шт.

Томатний соус – 2 ст. л.

Несолодкий йогурт – 2 ст. л.

Болгарський перець – 3 шт.

Зелень та спеції за смаком

У цьому хот-дозі немає сосиски, при цьому він не позбавлений м’яса. Усередину шматочка болгарського перцю «ховаємо» сир, кладемо фарш і загортаємо все в бекон. Підсмажуємо смакоту на невеликій кількості оливкової олії. Потім перчик вміщуємо всередину булки, поливаємо гірчицею, томатним соусом і несолодким йогуртом та «декоруємо» зеленню.

Деталі приготування дивіться у відео, що вище.

ФРАНЦУЗЬКИЙ ХОТ-ДОГ

Інгредієнти:

Гречане борошно – 60 г

Пшеничне борошно – 60 г

Молоко – 120 мл

Яйця – 2 шт.

Сіль – 1 ст. л.

Сосиски – 10 шт.

Вершковий сир за смаком

Гірчиця

Сосиски вмістимо не у звичні булки, а «закутаємо» у бретонські галети – популярні у Франції млинці, які готують на основі гречаного борошна. У відео ведучий Руслан Сенічкін продемонструє, як саме їх приготувати. А присмачити страву варто вершковим сиром та гірчицею.

ХОТ-ДОГ З ОСОБЛИВОЮ СОСИСКОЮ

Інгредієнти:

Капуста – 150 г

Яблуко – 1 шт.

Яблучний оцет – 2 ст. л.

Цукор – 3 ст. л.

Кмин – 2 ст. л.

Сіль і перець за смаком

Як приготувати особливу начинку для хот-догу, як цікаво розрізати сосиску та інші тонкощі приготування «вуличної страви» в домашніх умовах, дивіться у відео.

КОРН-ДОГ

Інгредієнти:

Кукурудзяне борошно – 100 г

Пшеничне борошно – 100 г

Паприка – 1 ст. л.

Сіль – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Сода – 1 ч. л.

Цукор – 3 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Молоко – 2 ст. л.

Сосиски – 5 шт.

Альтернатива хот-догу – корн-дог. Він має особливий смак завдяки кукурудзяному борошну, що входить до складу тіста.

ЧИКАЗЬКИЙ ХОТ-ДОГ

Інгредієнти:

Булка – 1 шт.

Сосиска – 1 шт.

Гірчиця – 1 ч. л.

Цибуля

Мариновані огірки – 2 шт.

Помідор – 2 шматочки

На гарячу булку «ховаємо» підсмажену сосиску, уздовж якої викладаємо шматочки огірка та помідора. Додаємо гірчиці та дрібно нарізаної цибулі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Простий рецепт ідеального бургера від Руслана Сенічкіна