Простий рецепт ідеального бургера від Руслана Сенічкіна
Як приготувати смачний бургер на грилі.
Бургер, приготований власноруч, суттєво відрізнятиметься від своїх «конкурентів» у фастфудах. Бажаєте переконатися в цьому? Тоді готуйте смакоту, керуючись порадами ведучого «Сніданку з 1+1» Руслана Сенічкіна. Опісля беріть свій соковитий бургер та смачний освіжаючий напій – і насолоджуйтесь улюбленою кінострічкою, наприклад, якимось із культових фільмів про танці.
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ БУРГЕРА
Сир – 150 г
Цибуля – 1 шт.
Томати – 2 шт.
М’ясний фарш – 300 г (з яловичини та свинини або суто з яловичини)
Листя салату – 50 г
Майонез – 50 г
Зелень та спеції за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко
ПРИГОТУВАННЯ БУРГЕРА
На вогонь потрібно класти не цілісний бургер, а його складові.
- Розрізаємо навпіл булки з кунжутом.
- Нарізаємо кільцями синю цибулю та помідори.
- Викладаємо нарізані інгредієнти на решітку. Ставимо на вогонь і пильнуємо, щоби смакота не перетворилася на вугілля.
Запорука смачного бургера – це, безумовно, котлета. М'ясо потрібно перетворити на фарш, посолили, поперчили. Без додавання яйця та борошна сформувати котлети й покласти їх у морозильну камеру, щоби вони трохи «схопилися», - ділиться Руслан Сенічкін.
- Викладаємо котлети на решітку.
- Коли котлети будуть запечені, кладемо з одного боку сир, чекаємо поки він трохи розплавиться.
- Намащуємо частинку булки майонезом із зеленню. Викладаємо листя салату, кільця цибулі, котлету, помідор. Закриваємо все другою половинкою булки.
- Фіксуємо складений бургер шпажкою.
Робіть котлету більшою від булки. Під час термічної обробки котлета зменшуватиметься, - радить ведучий.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо яйця: 5 варіантів сніданків із різних країн