50 відтінків рожевого: З чим носити цей колір восени

Як носити рожевий колір цієї осені
@thestylevisitor

Комбінуйте неймовірні луки з найромантичнішим кольором осені!

Поділитися:

Рожевий - колір справжньої леді. Навіть в холодну осінню пору він неодмінно квітнутиме, освіжатиме й надихатиме. Інститут кольору Pantone вже оголосив палітру для 2018 року, і найактуальнішими відтінками рожевого стали холодний ліловий, рожева лаванда, попелясто-рожевий та неперевершено рожевий. Як правильно носити рожевий цієї осені, та як міксувати трендові образи - читайте у наших рекомендаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтична осінь: Квітковий принт знову в моді

TOTAL PINK 

Обравши такий варіант луку, не бійтеся перетворитися на Барбі. При правильному виборі деталей, total pink look матиме елегантний й жіночний вигляд. Доповніть образ контрастними аксесуарами - білою сумкою, темними окулярами, золотистим або сріблястим взуттям. 

@thestylevisitor

РОЖЕВИЙ + ДЕНІМ 

Перед цим класичним поєднанням досі не може встояти жодна модниця. Одягайте улюблені джинси з пудровими блузами, малиновими жакетами, ліловими светрами або рожевими куртками. Такий лук в кежуал-стилі дозволить вам почуватися впевнено, легко й яскраво. 

@scandinavianfashions

ЛІЛОВА ПРОХОЛОДА 

Одним з найтрендовіших відтінків цієї осені вважається саме ніжно-ліловий. Погодьтесь, у ньому є щось по-осінньому прохолодне й таємниче. Особливо стильний вигляд мають сукні-міді або -максі лілового відтінку з дрібним квітковим принтом або горохом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий тренд у макіяжі sunset eyes

РОЖЕВИЙ МІКС 

Цього сезону модно поєднувати декілька відтінків рожевого в одному образі. Важливо, аби верх луку був світлішим, аніж низ. За допомогою такого трюку можна створювати гармонійні образи в офісному стилі - до прикладу, персикова сорочка + спідниця-олівець глибоко-рожевого відтінку.  

@scandinavianfashions

АКЦЕНТ НА РОЖЕВОМУ 

Ще один секрет, як носити рожевий восени 2018-го, заключається у перевазі рожевого над іншими кольорами, що зібрані у вашому образі. Якщо аналізувати найстильніші streetstyle-луки, красуні в усьому світі полюбили носити атласні або шовкові ефектно-рожеві сукні до підлоги у комбінації з жовтим або рожевим взуттям приглушених відтінків. Таким чином, вони роблять акцент саме на рожевому. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші зачіски осені 2018: 5 стильних варіантів