Модні джинси осені 2018: 5 стильних варіантів

Наймодніші джинси осені 2018
@pamhetlinger

Дізнайтесь, які джинси повинні бути у вашому гардеробі цієї осені.

Поділитися:

Щосезону дизайнери, створюючи нові моделі джинсів, прагнуть відійти від старих образів і презентувати новинки, що прикують увагу модниць у всьому світі. Замість блискіток, металіку і джинсів-oversize у моді буде мінімалізм та класика. Які моделі джинсів купувати цієї осені - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд сезону: Як носити анімалістичний принт

ПРЯМІ ДЖИНСИ 

Оскільки у джинсовій моді у тренді класика, прямий крій буде безпрограшним варіантом. Найкращі кольори для такої моделі джинсів - темно-синій та світло-блакитний. 

@greenteanosugar

@gilochka

ШИРОКІ ДЖИНСИ

Не важливо - кльош чи прямий крій - широкі фасони джинсів будуть на піку популярності восени 2018-го. На відміну від бойфрендів, палаццо або джинси-парашути повинні ідеально сидіти на талії та сідницях. Ще однією особливістю широких брюк є їх довжина - вона повинна бути нижчою щиколотки. 

@scandinavianfashions

ДЖИНСИ-КОНСТРУКТОРИ 

Особливо модними у новому холодному сезоні стали джинси-конструктури, що об’єднують у собі два або більше варіанти деніму. Такі брюки додадуть вашому осінньому образу харизми і стануть головною родзинкою луку. Тож комбінуйте такі джинси із простим верхом - білою сорочкою, однотонним светром або косухою. 

@saba13_

ПОРВАНІ ДЖИНСИ 

Вони повернулися - порвані джинси знову у тренді! Із колекції Balmain та інших відомих дизайнерів помітно, що цього сезону будуть актуальними блакитні моделі порваних джинсів прямого крою. Крім того, у моді потерті брюки та джинси із аплікаціями, особливо, - у космічному стилі. 

@pamhetlinger

БІЛІ ДЖИНСИ 

Не здає своїх позицій у модному олімпі й білий денім, що був актуальним весною-влітку 2018-го. Поєднуйте білі брюки із джинсовим верхом блакитного кольору, створюючи total jeans looks.

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші моделі курток осені 2018