Тренд сезону: Як носити анімалістичний принт

Як носити анімалістичний принт
@tina_sizonova

Додайте до образу краплинку гламуру!

Поділитися:

Анімалістичний принт став одним із найтрендовіших у новому холодному сезоні. Його обере лише сміливиця, аби додати до свого луку шику й гламуру. При створенні осіннього образу з анімалістичним принтом варто бути обережним. Важливо не перебільшити і мати невимушено-сексуальний вигляд. Як правильно міксувати луки, та які анімалістичні речі варто мати у своєму гардеробі - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінь в місті: Що одягнути замість пальто

ПАЛЬТО 

Зебра, леопард, змія - оберіть свій варіант анімалістичного принту і доповніть осінній лук затишним пальто. Під низ можна одягнути сукню-міді стриманого відтінку та кольорові колготки.  

@greenteanosugar

ШУБА

Шуба із штучного хутра, прикрашена анімалістичним принтом, матиме яскравий й елегантний вигляд. Такий верхній одяг змусить вас почуватися справжньою королевою. Міксуйте образ із светром оversize або легкою сукнею із шифону. Ідеально прикрасить образ маленька сумка cross-body. 

@tina_sizonova

@scandinavianfashions

СУКНЯ

Сукня із леопардовим принтом з напівпрозорої тканини у поєднанні з туфлями-човниками на високих підборах й червоною помадою точно залишить вас у центрі уваги. Такий лук - вдалий варіант для вечірки або світського заходу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні куртки та пальто сезону зима 2018

@scandinavianfashions

@nakdfashion

ЖАКЕТ 

Жакет із анімалістичним принтом модно носити у поєднанні зі спідницею-олівець і чобітками на підборах. А широкий шкіряний пояс у стилі Versace чудово підкреслить вигин талії й виразність стегон. 

@nakdfashion

ТУФЛІ

Туфлі з анімалістичним принтом стануть родзинкою вашого образу. Особливо ефектний вигляд таке взуття матиме у дуеті з маленькою чорною сукнею. 

@manoloblahnikhq

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Як правильно одягатися на вечірку

Новини по темі