Шкільне меню принца Джорджа: Що їсть на ланч найвідоміший у світі малюк

Принц Джордж обідає стравами, які спеціально розробляють.

Поділитися:

На початку вересня син принца Уільяма та герцогині Кейт Міддлтон пішов у школу під назвою Thomas’s Battersea. Батьки порушили багатовікову традицію і віддали нащадка не у пансіон для хлопчиків, а у популярну місцеву школу змішаного типу.

Батьки маленького принца повідомили, що повністю задоволені своїм вибором. Вони впевнені, що тут їх дитина зможе отримати якісну початкову освіту для досягення майбутніх успіхів. Крім того, Уільям та Кейт хочуть, щоб через декілька років принцеса Шарлотта навчалася із братиком разом.

Годувати маленького принца під час шкільної обідньої перерви будуть талановиті повари. Джордж вже встиг поласувати м’ясом ягняти з часником і свіжими травами, філе лосося з соусом сальса, пирогом з листкового тіста з індичкою і шинкою, пікшу з яйцем пашот, картопляним каррі, брускеттами з томатами і авокадо і тріскою в сирному соусі. На десерт принцу подали абрикосові тарталетки, вівсяне печиво з родзинками, банановий молочний коктейль і торт із заварним кремом, полуницею і тропічними фруктами. Команда поварів будуть змінювати меню кожних три тижні.

Директор школи Бен Томас неймовірно радий, що саме його навчальний заклад обрали представники королівської родини.

Ми пишаємося і раді, що їх королівські високості герцог і герцогиня Кембриджські обрали нашу школу для принца Джорджа.

Адміністрація школи запевняє, що перебування Джорджа у школі ніяк не вплине на навчання інших дітей.

Школа Thomas’s Battersea - це один із найкращих навчальних закладів у Лондоні, де навчається 540 хлопчиків та дівчаток віком від 4 до 13 років. На головному сайті школи вказану її головну мету - навчати дітей бути добрими до інших. Крім звичайних шкільних предметів діти займаються балетом та музикою, вивчають французьку. Навчання у Thomas’s Battersea за семестр коштує близько 8 000$.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон чекає на третю дитину