Тренд сезону: Як носити ковбойські чоботи

Як носити ковбойські чоботи
pinterest.com

Дізнайтеся більше про найгарячіший тренд цієї осені.

Поділитися:

Так, ви зрозуміли правильно - автентичні ковбойські чобітки знову у моді! Саме ця модель взуття стала найбільшим трендом осені. Модниці у всьому світі в захваті від них і готові комбінувати ефектні осінні луки. Спробуйте й ви! Сьогодні ми розкажемо, як та з чим міксувати взуття у ковбойському стилі і залишатися у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних речей осіннього сезону

З ДЖИНСАМИ 

Створіть яскравий та оригінальний стрітстайл-лук, поєднавши улюблені джинси прямого крою із ковбойськими чобітками. Ідеально доповнить образ затишний светр oversize та сумка кросс-боді. 

@scandinavianfashions

ЗІ СПІДНИЦЯМИ-МІДІ 

Спідниця-міді з легкого шифону та асиметричним або квітковим принтом створить чудовий дует з ковбойськими чобітками. Одягайте їх на голу ногу - і ви відчуєте себе справжньою жителькою Лос-Анджелесу. 

pinterest.com

ЗІ ЗМІЇНИМ ПРИНТОМ

Анімалістичний принт став одним з найактуальніших у новому холодному сезоні. Придбайте стильні брюки-скінні зі зміїним принтом і носіть їх у поєднанні з масивними ковбойськими чобітками. Такий варіант луку більше пасуватиме красуням з довгими й стрункими ніжками. 

pinterest.com

З СУКНЕЮ 

Стильна сукня + ковбойські чобітки - справді ідеальний жіночний образ для осені 2018-го! Доповніть лук маленькою сумкою й шаликом. Зробіть зачіску легкі хвилі й оберіть свій відтінок червоної помади - і ви точно будете у тренді. 

З КОСУХОЮ

Такий осінній образ обере тільки сміливиця! Шкіряна куртка-косуха яскравого відтінку, потерті джинси й ковбойські чобітки створюють справжній wow-ефект. У такому вбранні ви почуватиметесь впевнено та гармонійно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто: Модні тенденції осені 2018