10 головних речей осіннього сезону

Як скласти гардероб на осінь

Найнеобхідніші речі осені, які потрібно придбати вже зараз!

Поділитися:

І хоча погода тішить теплим сонячним промінням, вже час подумати про стильний осінніх гардероб, який зігріватиме, даруватиме комфорт і натхнення. Взявши до уваги нового холодного сезону, ми підготували для вас добірку із 10-ти найнеобхідніших речей для осінньої пори, які повинна мати у шафі кожна леді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 відтінків рожевого: З чим носити цей колір восени

ПАЛЬТО КОЛЬОРУ CAMEL 

Восени 2018-го не обійтись без стильного пальто. Одним з найпопулярніших відтінків цього верхнього одягу став camel. Це спокійний та самодостатній відтінок, який дозволить міксувати різноманітні осінні луки і залишатися у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто: Модні тенденції осені 2018

@alina_frendiy

СПІДНИЦЯ В КЛІТИНКУ

Проста та класична клітинка не здає своїх позицій і залишається у тренді восени 2018-го. Обирайте клітинку будь-яких відтінків. Спідниця із цим принтом стане частиною вдалого луку в офісному стилі, а також підійде для романтичного побачення. 

@dianagloster

ІДЕАЛЬНИЙ БРЮЧНИЙ КОСТЮМ 

Брючний костюм oversize ніжного або насиченого відтінку чудово поєднується зі стильною білою футболкою та спортивним взуттям. Біла футболка може супроводжуватися оригінальним принтом або написом.

@tina_sizonova

МАЛЕНЬКА ЧОРНА СУКНЯ 

Модниця у маленькій чорній сукні вважається еталоном жіночності і витонченості. Чорна сукня доречна завжди. З нею можна комбінувати як розкішні вечірні, так і casual-образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню​​​​​​​

@greenteanosugar

КУРТКА З БАХРОМОЮ

Шкіряна куртка-косуха з бахромою - чудова ідея для створення вечірнього луку. У такому образі ви точно почуватиметесь королевою вечора!

@scandinavianfashions

ЩОСЬ ЛЕОПАРДОВЕ

Цього сезону одним із найпопулярніших принтів став саме леопардовий. Це може бути як одяг (сукня, піджак, спідниця, брюки), так і аксесуар (хустинка, сережки, туфлі-човники тощо). Обирайте собі до смаку і комбінуйте неймовірні осінні луки! 

@scandinavianfashions

ТУФЛІ НА СТІЙКИХ ПІДБОРАХ 

Моделі зі стійкими підборами - одні з найпрактичніших для осінньо-зимового сезону. У високих чобітках з високими стійкими підборами не страшно ні в дощ, ні у сніг! До того ж ви завжди почуватиметесь на висоті.

@scandinavianfashions

БЛИСКУЧІ ЧОБІТКИ 

У новому холодному сезоні залишаються актуальними моделі з гліттером, що прикрасять будь-який осінній лук.

АТЛАСНА ХУСТИНКА 

У пригоді восени 2018-го стане трендова атласна хустинка. Вона може бути однотонною або з модним принтом. Обігрувати такий аксесуар можна по-різному, до прикладу, пов’язати на сумку, на шию або ж доповнити ним свою зачіску.

@blaireadiebee

@diglowshop

ШКІРЯНИЙ ПОЯС

Допоможуть підкреслити лінію талії стильні шкіряні пояси. Особливо популярними у холодному сезоні стали максимально широкі пояси з масивною пряжкою.

@versace

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-антитренди осені 2018