Учасник проекту «Голос країни» Андрій Лучанко створив саундтрек до нового серіалу 1+1

Біженка

Телеканал 1+1 покаже мелодраму власного виробництва «Біженка».

Поділитися:

Сьогодні, 25 вересня, о  21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра мелодрами «Біженка» – 4-серійний телесеріал виробництва 1+1 Продакшн.

Фільм розповідає про молоду жінку – успішного лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. Надія приїжджає в місто, де колись навчалася, і зустрічає своїх старих друзів, перше кохання. На перший погляд, всі готові допомогти жінці влаштувати нове життя, проте вона приїжджає не сама, а з 6-річним хлопчиком, який називає її мамою. Жінка вивезла його з небезпечної зони на прохання вмираючої бабусі, яка сподівається, що далекі родичі прихистять хлопчика на мирній території. Хлопчик сильно прив'язався до Наді, як і вона до нього. Проте жінці треба вирішити, чи готова вона взяти на себе відповідальність за дитину, коли сама не знає, що її чекає.

Головні ролі виконали – Ольга Гришина і Марк ДроботОльга Гришина та Марк Дробот знову разом, добре знайомі глядачеві за найбільш рейтинговому серіалу літа «Центральна лікарня». 

Слова і музику до саундтреку серіалу «Біженка» написав учасник проекту «Голос країни» Андрій Лучанко. Аранжування для саундтрека створив талановитий композитор і музичний продюсер проекту «Голос. Діти» Руслан Квінта.

Під час написання цієї пісні мене надихала історія головної героїні. Тендітна дівчина Надя в тяжкий для країни час бере відповідальність не тільки за своє життя, а й за майбутнє чужої дитини, – коментує Андрій Лучанко.

Режисером 4-серійки «Біженка» стала Вікторія Мельникова.

Новини по темі