Усе, що потрібно знати про головних акторів серіалу "Ціна втечі"

Ціна втечі

Розповідаємо про головних акторів нового серіалу на "1+1 Україна" "Ціна втечі".

Поділитися:

Уже 19 лютого о 20:30 на "1+1 Україна" відбудеться премʼєра нового серіалу “Ціна втечі”. Стрічка покаже історію Марти, яка з дитинства жила у прийомних батьків, а про свою біологічну родину нічого не знала. Її життя змінюється, коли дівчину намагаються видати заміж силоміць. Не бажаючи миритись з цим, Марта вирішує взяти справи у свої руки і тікає з весілля. Вона готова подолати всі труднощі, щоб знайти свій шлях, а також дізнатись правду про справжніх батьків.

У новому серіалі "1+1 Україна" глядачі побачать багато молодих українських акторів: Анну Іванову, Дарʼю Пльондер, Анастасію Нестеренко. Також у серіалі зіграли зірка “Катерини” Валерія Ходос та Олександр Третьяченко, який відомий глядачам за роллю батька Максима, голови ради директорів косметичної компанії у серіалі “Моя улюблена Страшко”. Пропонуємо ближче познайомитися з акторами "Ціна втечі".

Анна Іванова

Виконавицею головної ролі Марти стала Анна Іванова. Дівчина займається акторством з дитинства і в її доробку є вже чимало українських проєктів. Так, глядачі могли бачити її у ролі Аліси в українсько-польському фільмі "Я працюю на цвинтарі". Анна Іванова також захоплюється режисурою, а навчається за спеціальністю сценариста у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

Анна Іванова

Фото: instagram/anutasmile

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Для “Ціни втечі” вчилась володіти холодною зброєю”:  зірка нового серіалу на “1+1 Україна” Анна Іванова розповіла про те, на що готова заради ролі та нове покоління акторів

Олександр Третьяченко

Роль дідуся Марти виконує український актор Олександр Третьяченко. До початку кар'єри в кіно він зарекомендував себе як театральний актор, а також продюсер та ведучий на місцевому телебаченні у Запоріжжі. Після початку повномасштабного вторгнення Олександр заснував благодійний фонд "Козак Мамай", з яким багато волонтерить та допомагає ЗСУ. 

Олександр Третьяченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор серіалу “Ціна втечі” на “1+1 Україна” Олександр Третьяченко про приниження в одному з московських театрів через українське походження, на яку роль ніколи не погодиться та розвиток українського кіно

Валерія Ходос

Роль вчительки та наставниці Марти виконала українська акторка Валерія Ходос. Цьогоріч вона зіграла одразу в кількох нових проєктах "1+1 Україна" — серед них "Обіцянка Богу" за корейським форматом  “A Pledge to God”. Окрім гри в кіно, акторка заснувала власну школу акторського мистецтва — KHODOSSCHOOL_Online. В організації пропонують різні види курсів, від базового навчання кіномистецтва до ораторства.

Валерія Ходос

Не пропустіть прем’єру “Ціна втечі” 19 лютого о 20:30 на “1+1 Україна”.

Новини по темі