9 подарунків на День святого Валентина, які можна купити в останній момент

Уникайте банальних подарунків - коробок із цукерками чи букетів троянд.

Поділитися:

Коли День закоханих - 14 лютого - припадає на середину робочого тижня, буває складно заздалегідь підготувати подарунок. Особливо, якщо уникати банальних презентів на кшталт букетів троянд, про які через рік ніхто й не згадає, чи іменних чашок, які згодом стануть звичайним посудом.

Проте, навіть в останній момент можна вигадати дещо особливе. Адже основна мета  на День святого Валентина – розповісти другій половинці про свої почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День святого Валентина: 10 найкращих романтичних фільмів усіх часів.

КОРОБКА ЖУВАЛЬНОЇ ГУМКИ «Love is…»

Основною цінністю гумки Love is... є її вкладиш. Мабуть, усі читали милі пояснення, що таке кохання. День святого Валентина – найкращий момент, щоб зібрати колекцію малюночків «Love is…».

ЗБІРКА ПОЕЗІЙ

Коли бракує слів, щоб описати свої почуття, можна звернутися до професіоналів. Подаруйте своїй другій половинці літературний «букет» з поетичних збірок Ліни Костенко, Василя Симоненка, Павла Тичини чи Сергія Жадана і читайте разом вірші на День святого Валентина.

ЮВЕЛІРНІ ПРИКРАСИ 

Елегантні та вишукані сережки, каблучки чи браслети – мрія кожної дівчини. Обирайте сережки, кулон чи ланцюжок з золота чи срібла, а також не дорогоцінних металів - зараз є безліч дуже гарних прикрас, які коштують недорого. Головне, щоб цей подарунок містив нотку романтики.

А ще радимо попередньо вивчити смак вашої коханої. Що вона любить - класичний стиль чи модні прикраси? Стримані коштовності чи яскраві кольорові аксесуари?

АБОНЕМЕНТ НА СПІЛЬНІ ЗАНЯТТЯ ТАНЦЯМИ ЧИ ЙОГОЮ

Танцювальні курси вчать гарно рухатися в парі, розвивають артистизм та вміння імпровізувати. Ніщо так не об’єднує, як спільне хобі. Особливо, таке пристрасне, як танець-флірт.

Щодо йоги, то ця практика розтяжки та розслаблення точно піде вам на користь. А парні асани ще більше гармонізують ваші стосунки.

КОНЦЕРТ

Чи не в кожному місті України організовують святковий концерт на День закоханих, урочисті вистави чи перегляди фільмів. Подаруйте своїй коханій людині квиток у світ нових емоцій, а потім обов’язково поділіться своїми враженнями. Мистецтво здатне зачіпати найтонші струни душі.

ФЛОРАРІУМ

Чудова альтернатива букетам – геометричний флораріум. Це контейнер зі скла або щільного пластику, усередині якого висаджені рослини. Такий подарунок точно сподобається тим, хто любить доглядати за квітами. А геометрична форма цього «букету» додасть вашій оселі стилю.

ДИЗАЙНЕРСЬКІ ШКАРПЕТКИ

Стиль ховається у дрібницях. Зараз у тренді кольорові шкарпетки з яскравим і динамічним візерунком, що завжди здатні підняти настрій. З бананами, геометричними малюнками, тваринками чи в смужечку – обирайте найкреативніший принт і пам’ятайте, що шкарпеток багато не буває.

ПОРТАТИВНА КОЛОНКА

Для людей, які терпіти не можуть непрактичні подарунки, бездротова колонка стане справжньою знахідкою. Адже її можна брати з собою на відпочинок чи навіть у душ.

Bluetooth-колонки існують у найрізноманітніших форматах, і все, що вам потрібно зробити – підібрати романтичний плейліст.

МАСАЖ НА ДВОХ

Подарунковий сертифікат на масаж сподобається і чоловікам, і жінкам. Особливо тим, кому завжди бракує часу на себе.

Існують різні види масажу, від класичного до еротичного. Проявіть фантазію та турботу і відпочивайте разом з користю.