Ведучі «1+1» поділилися сімейними історіями у флешмобі #ДітиПеремоги

У соцмережах вшанували пам'ять учасників Другої світової війни.

Поділитися:

Україна повинна пам’ятати героїчні подвиги людей, які захистили нас ціною власного життя. У Другій світовій війні людство втратило 72 мільйони людей, кожен сьомий з яких – українець.

У День пам`яті жертв Другої світової війни, 8 травня, на каналі «1+1» відбулася прем’єра документальної драми «Діти перемоги». Стрічка зіткана з історій живих свідків масштабної трагедії, яку Україна пережила з 1939 по 1945 рік, потрапивши у епіцентр війни. В основу фільму лягло шість сповідей головних героїв6 реальних історій «Дітей перемоги», які не залишать вас байдужими, які, будучи маленькими дітьми, відчули наслідки війни на власній долі.

У кожної української родини є свої #ДітиПеремоги. Лідія Таран, Анатолій Анатоліч, Соломія Вітвіцька, Юрій Горбунов, Людмила Барбір на своїй сторінках у соцмережах розповіли історії своїх бабусів і дідусів, якими пишаються.

Глядачі каналу також долучилися до імпровізованного флешмобу і поділилися особистими спогадами.

​ Долучайтесь до перегляду фільму «Діти перемоги» онлайн, а також розповідайте у соцмережах історії своїх дідусів та бабусь, дитинство яких проходило в ті буремні роки. Наш обов’язок зараз - пронести їхні подвиги крізь час, щоб ніхто не був забутим.