40-річний Dan Balan зізнався, чому досі не одружився

Голос країни
40-річний Дан Балан розповів Осадчій, чому досі не одружився

Дізнавайтеся, чи замислюється спокусливий холостяк про весілля.

Поділитися:

Минулого тижня тренер  Dan Balan відсвяткував своє день народження. З цієї нагоди ведуча Світського життя Катерина Осадча підготувала інтерв’ю з 40-річним холостяком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Dan Balan: 10 цікавих фактів про співака, які вас здивують

Dan Balan — успішний музикант, звабливий холостяк, у житті якого було чимало жінок, зокрема, й відомі співачки — про що він сам зізнався під час бесіди з Осадчою. Однак обмінятися з ними обітницями артист так і не наважувався. Виявляється, артист досі не зустрічав жінку, з якою хотів би одружитися.

«Я відчуваю, що в мене не було цього великого кохання, справжнього. Я бачив його в інших, я читав про нього в книжках: як жінка може чоловіка підняти до неймовірних висот та надихати! У мене такого ніколи не було. У мене була автономія: енергетично я сам по собі йшов по життю, сам розвивався… Ті жінки, яких я мав, – це було задоволення власного его», — поділився Дан Балан.

Також артист вважає, що поки не заслужив на справжнє кохання.

«Я завжди знав, що це дуже важливо для мене (весілля. — Ред.). Якщо я це зроблю, то це буде лише раз у житті й це має бути по-справжньому. У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Увесь мій досвід із жінками ставав уроками для мене. Кожна з них мене вчила чомусь, а я їх, напевно, теж чомусь вчив. Якщо ж не засвоїв урок до кінця – тобі дається інша людина з іншим уроком… Поки ти не дійдеш до того, що заслужив на свою людину, яка тобі і подарує справжнє щастя і розвиток!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль побила горщики з Dan Balan (відео)

Більше про це, а також про змінну цінностей Дана Балана, його несподівані захоплення та стосунки з Тіною Кароль, дивіться у відео:

Новини по темі