5 українських народних пісень, які по-особливому зазвучали на Голосі країни

Голос країни

Композиції, що торкаються серця.

Поділитися:

Учасникам шоу Голос країни та Голос. Діти неодноразово вдалося вразити виконанням українських народних пісень. Нові аранжування, яскраві образи та щирі емоції зробили знані композиції особливими та неочікуваними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 улюблених пісень Океану Ельзи у виконанні учасників Голосу країни

18-річна Інна Іщенко отримала останнє і таке бажане місце у команді Тіни Кароль на сліпих прослуховуваннях. Дівчина виконала народну пісню Плине кача, яку всі тренери слухали стоячи. Слова цієї композиції та її чутливе виконання настільки вразило тренерів, що вони витирали з очей сльози.

Учасник шоу Голос. Діти Олександр Подолян обрав українську народну пісню Ніч яка місячна. Ця композиція стала для нього квитком у півфінал та подарувала любов публіки. Зворушливе і чисте виконання високо оцінила його тренер Тіна Кароль.

Владислав Каращук заспівав на нокаутах пісню Подоляночка.  Незвичне виконання цієї композиції, що знайома кожному, просто заворожує. Виступ Владислава змусив усміхнутися кожного тренера.

Зараз Христина Соловій уже відома співачка. Але глядачі її почули вперше, коли вона виконала народну пісню Горе долом на сліпих прослуховуваннях. Тренери були вдячні за вибір цієї рідкісної композиції, а також відзначили, наскільки глибоко Христина відчула зміст пісні та донесла його до слухачів.

Іванна Червінська заворожила виконанням української народної пісні «Вербова дощечка». Святослав Вокарчук написав аранжування до цієї композиції, тому звучала вона по-новому. Мелодійність, справжність, пластика та чарівність виступу – на все це звернули увагу тренери й Іванна пройшла до наступного етапу конкурсу. 

Нагадаємо, що 28 січня о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону Голосу країни. Не пропустіть!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фоторепортаж: Як відбувалися зйомки атмосферних відеороликів для Голосу країни-8

Новини по темі