5 виступів Інгрет Костенко, що зачарували глядачів

Голос країни

Підбірка неймовірних виступів казкової учасниці команди Потапа.

Поділитися:

Костя Дмитрієв і Христина Соловій повернуться на «Голос країни»Інгрет Костенко, учасниця команди Потапа на грандіозному вокальному шоу «Голос країни 7», з 11 років пише пісні та понад усе любить містику. Дівчина називає свою музику «космічною» та мріє довести всім, що не варто зациклюватися лише на роботі чи побуті. Юна співачка прийшла на шоу «Голос країни 7», щоб змусити людей повірити в казку.

Батько Інгрет військовий і служить в АТО. Однак він устигає слідкувати за долею донечки на проекті, підтримує, дивиться виступи та навіть читає коментарі у соцмережах. Саме батькові Інгрет присвятила своє переможне півфінальне виконання пісні «Коханий»

На «сліпих прослуховуваннях» Інгрет заворожила тренерів піснею Палагеї «Пташечка» і розвернула всі чотири крісла. Зіркові тренери відчайдушно боролися за унікальний голос, але дівчина вирішила долучитися до команди Потапа.

На етапів «вокальних боїв» Інгрет Костенко довелося зіткнутися з сильноголосим багатодітним батьком Олегом Степаненко. Дует неймовірно зворушливо виконав пісню Океан Ельзи «Відпусти».

На нокаутах, незважаючи на шалене хвилювання, Інгрет заспівала пісню «What Kind Of Man» Florence ft. The Machine так, що танцював увесь зал. Зіркові тренери одноголосно віддали Інгрет першість.

У чвертьфіналі, коли у боротьбі стикнулися найсильніші, Інгрет виконала українську народну пісню «Ой, летіла зозуля». Глибинне і водночас зворушливе виконання зачепило найтонші струшни душі зіркових тренерів та глядачів. 

Конкуренти Інгрет Костенко не раз говорили, що дівчина талановита не за віком. У 19 років вона не боїться ризикувати та експерементувати зі стилем та манерою виконання. 

Юна Інгрет з великими мріями потребує вашої підтримки у фіналі.

Дивіться суперфінал проекту «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21-00 на «1+1».

Новини по темі