"Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях": військовий на "Голосі країни-13" вразив усіх авторською піснею

Голос країни
Військовий Михайло Панчишин на Голосі країни-13 вразив усіх авторською піснею

Михайло презентував авторську пісню, яку написав з двома побратимами в окопі.

Поділитися:

Голос України звучить у Європі! Цієї неділі в ефірі "1+1 Україна" — другий епізод "сліпих прослуховувань" музичного проєкту “Голос країни”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успішна прем'єра нового європейського сезону проєкту "Голос країни"

Михайло Панчишин

“Я тут, щоб своїм голосом нести славу ЗСУ... Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях”, — розповідає про свою мету Михайло.

Львів'янин Михайло до початку повномасштабного вторгнення був співаком, але 24 лютого взяв до рук зброю. Чоловік вступив до лав київської ТрО та ЗСУ. За час служби він брав участь у звільненні Ірпеня. Згодом Михайло відправився до Бахмута, де він потрапив під 7-денне бомбардування міста, опинився в оточенні, з якого зміг вибратися та допоміг вивести поранених побратимів. Саме тоді, під постійними обстрілами він вирішив: якщо вибереться живим, присвятить свою музику захисникам України. Після Бахмуту Михайло був комісований за станом здоров'я, але свою благородну місію він не полишив. Чоловік написав альбом з 8 пісень про наших героїв. Деякі з композицій були створені разом із побратимами.

Михайло Панчишин

На "Голосі країни-13" Ptashkin виконав одну з пісень зі свого останнього альбому — "Невідомий герой". Емоційне виконання та застосування техніки екстрим вокалу підкорило всіх тренерів. Михайло обрав команду Артема Пивоварова.

“Ми вітаємо Вас в "Голосі країни" і дуже дякуємо за те, що ви всі для нас робите”, — висловила вдячність учаснику та всім бійцям ЗСУ тренерка DOROFEEVA.

Дивіться виступ Михайла:

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".
Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram

Новини по темі