Як починав свій музичний шлях та хто був першим клієнтом: тренер "Голосу країни-13" Іван Клименко пригадав свої перші кроки як сонграйтера та продюсера

Голос країни
Іван Клименко пригадав свої перші кроки як сонграйтера та продюсера

Якими були перші спроби Івана Клименка в музичній сфері?

Поділитися:

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про тренера "Голос країни-13" Івана Клименка

Тренер "Голосу країни" Іван Клименко ексклюзивно для Instagram музичного проєкту розповів, якими були його перші спроби у музичній сфері.

"Одна з перших моїх спроб була, коли я писав пісні для таксиста Аркаші, який в 40 років вирішив, що вн хоче читати реп.

Були спроби писати музику для своїх гуртів, у яких я приймав участь. Це були Funk-U, Сальто Назад... Це був мій початок творчого шляху.

Як артист я набагато менше реалізувався, ніж як продюсер, согнрайтер та автор чужих пісень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: хто ваш улюблений тренер "Голосу країни-13"

Дивіться ексклюзивний коментар Івана Клименка для офіційного Instagram музичного проєкту "Голос країни":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на “1+1 Україна” та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".  Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

 

Новини по темі