Артем Гагарін уперше з'явився на червоній доріжці зі своєю дружиною

Голос країни

Ведучий backstage Голосу країни-8 завітав на «Viva. Найкрасівіші» з коханою.

Поділитися:

Відомий шоумен і ведучий backstage у соціальних мережах восьмого сезону Голосу країни Артем Гагарін на червоній доріжці церемонії нагородження «Viva. Найкрасівіші» відзначався в компанії коханої дружини Ірини.

Артем Гагарін неодноразово в інтерв'ю говорив про дружину і дітей, але ні разу не з'являвся з нею на світських заходах. Громадськість лише здогадувалась, як саме виглядає його кохана Ірина. За словами Артема, Ірина не любить публічність, хоч і давала раніше згоду на публікацію спільних сімейних фото у друкованих виданнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Ліги сміху розповів, чому прийшов на сліпі прослуховування

Для Ірини Михайличенко вихід на червону доріжку став дебютом. Тим часом, Артем Гагарін укотре підтвердив свій статус одного з найбільш стильних телеведучих, обравши для виходу в світ костюм від члена журі проекту Модель XL Андре Тана.

Зазначимо, що Артем Гагарін та Ірина Михайличенко цього року святкуватимуть десять років у шлюбі. Зі своєю майбутньою дружиною Артем познайомився у Кривому Розі. Разом з Іриною успішний ведучий виховує двох дітей - сина Митю і дочку Поліну.

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця «Танців з зірками» та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник «Танців з зірками» та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Дивіться восьмий сезон Голосу країни щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі