Чим вразять підопічні Кароль та Джамали у «нокаутах» Голосу країни-8

Голос країни

Цієї неділі дізнаємось імена всіх учасників шоу, які пройдуть у прямі ефіри.

Поділитися:

Цієї неділі, 8 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать другий випуск «нокаутів» проекту , в рамках якого Джамала і Тіна Кароль визначаться з учасниками, які наступної неділі будуть боротися за перемогу у прямих ефірах. Таким чином, стане відомий повний склад вокалістів всіх чотирьох команд.

Відкриє вирішальний ефір «нокаутів» зірка серіалу Школа Анна Трінчер із команди Джамали. На головній сцені країни талановита дівчина виконає саундтрек до популярного серіалу, у якому вона зіграла Нату, TDME (Там де ми є) гурту Антитіла. Ця пісня стала знаковою не тільки для Ані, але й для усіх прихильників серіалу. Своєю чергою учасниця зізналась, що на сцені «Голосу країни» не може дати собі права на помилку, адже її мета – перемога. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найліричніший учасник Голосу країни-8 розповів, на що зважився заради участі в шоу

Цікаво, що Сергій Бабкін називає Анну Тінчер крихітною і тендітною дівчиною з величезною силою у голосі, а Потап зазначає, що Анна може скласти конкуренцію всім вокалісткам українського шоу-бізнесу.

Ще одна підопічна Джамали суперзірка Західної України Ірина Федишин боротиметься за місце у прямому ефірі з українською піснею Ірини Білик Вибачай. Чи зможе відома співачка підкорити серце Джа у «нокаутах», глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

«Я прийшла на Голос країни розвиватись - наші заняття з Джамалою мене відкрили по-новому. Я за це дуже вдячна. Але зізнаюсь, що незважаючи на свій досвід на сцені, не хвилююсь так перед концертами, як у цьому проекті», - сказала Ірина Федишин.

Також недільного вечора учасник Ліги Сміху Михайло Сосунов буде боротися за місце у команді Тіни Кароль з популярним хітом ОЕ Коли навколо ні душі у новому звучанні. Хлопець зізнався, що пропустив пісню крізь свою душу.

«Мішенько, щоразу ти мене дивуєш. Звідки ти береш натхнення? Ти просто космічна людина. Окремо дякую за такий чудовий вибір пісні», - прокоментує виступ артиста Потап.

Зазначимо, що вже розпочався продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону «Голосу країни». У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни-8 зізналася, яке неочікуване завдання отримала від Бабкіна

Нагадаємо, що за правилами «нокаутів» на сцені Голосу країни-8 будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце. До прямих ефірів пройдуть по чотири вокаліста з кожної команди.

Новини по темі