Чому син Повалій залишив тріо за крок до півфіналу Голосу країни-8

Голос країни

Його колеги по гурту Nude voices сприйняли це болісно.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся перший прямий ефір Голосу країни-8, під час якого тренери Сергій Бабкін, , Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначились із двома з чотирьох напівфіналістами своїх команд: одного обрали глядачі шляхом телефонного та SMS голосування, іншого – зіркові наставники.

Серед несподіванок шоу були зміни в команді Тіни Кароль.Так, тріо Nude voices перетворилося на дует Каті та Артема, оскільки їхній колега Денис (син співачки Таїсії Повалій) несподівано залишив гурт.

«Ми хотіли бути першим тріо на проекті, які дійде до прямих ефірів. Ми були майже біля мети. Але, на жаль, один із нас відмовився. Однак інтереси гурту важливіші, ніж інтереси однієї людини, тому ми йдемо далі», — поділився учасник гурту Артем.

Це було жорстко. Під час репетиції з Тіною Кароль. Для мене це зрада, — розповіла солістка гурту Катя.

Так, в ефірі Голосу країни показали відео з епізодом, знятим під час репетицій гурту. Тоді між Денисом та командою стався конфлікт.

Я не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Хай Катя та Артем самі слухаються велику господарку. Я звик бути головним.

Натомість відмовилася коментувати ситуацію.

Попри все Nude voices яскраво виступили у прямому ефірі. Катя та Артем пригостили глядачів музичним «коктейлем», приготованим із хітів OST Starwars, In the jungle, Don't worry be happy, Ghostbusters.

Проте гурт не пройшов далі у шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у півфінал Голосу країни

Новини по темі