Донька отця Олександара хоче взяти участь у «Голос. Діти»

Голос країни

Фінал проекту став справжньою подією для всієї України, винятком не стали навіть зірки українського шоу-бізнесу.

Поділитися:

Підтримати підопічну Джамали Анну Куксу прийшла зірка серіалу «Хороший хлопець» і близька подруга учасниці Анна Кошмал, а також фіналіст шостого сезону проекту Влад Каращук.

Я вболіваю за мою подружку дитинства Анюту Куксу. Я не пропустила жодного ефіру і дуже за неї переживаю, - розповіла відома актриса.

Фіналістку з команди Потапа Інгрет Костенко приїхав підтримати її батько, військовослужбовець в зоні АТО, який спеціально для того, щоб у важливий момент бути поруч з коханою донькою, взяв кілька днів відпустки. Під час виступу батько Інгерт активно підтримував учасницю і навіть танцював під час її виконання з Потапом пісні групи Юркеш «Менуети».

За підопічного Тіни Кароль Олександра Клименка в залі вболівали дружина Світлана і старші діти - Давид і Анна. Цікаво, що донька переможця «Голосу країни-7» хоче піти по стопам батька і взяти участь у дитячому кастингу проекту цього року.

Також впоратися з хвилюванням фіналістам допомагали учасники минулих сезонів Костя Дмитрієв і Христина Соловій, учасники «Голос. Діти-3 »Андрій Бойко і тріо« SMILE », переможниця «Голос. Діти-3»Еліна Іващенко та учасники цього сезону Роман Дуда, daKooka, Влад Бєлік, Галина Шкода, Еміль Віолонджа, Едгар Вінницький і Кирило Сулига.

У цей вечір хвилювалися не тільки фіналісти, але й зіркові тренери «Голосу країни-7». Так, підтримати ДжамалуДжамала вразила схожістю з сестрою на суперфіналі «Голосу країни» (фото) приїхала вся її сім'я, а старша сестра зірки Евеліна з чоловіком і донькою спеціально прилетіли зі Стамбула, мама артистки Галина Михайлівна приїхала з Криму.

З Сергієм Бабкіним була за традицією дружина Сніжана і повний склад його команди, з Тіною Кароль - мама, а з Потапом приїхала група MOZGI.

 

Нагадаємо, кастинги наступного восьмого сезону «Голосу країни» і четвертого сезону «Голосу.Діти» відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня за адресою: м Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон № 12. Реєстрація учасників: з 10-00 до 17-00.

Новини по темі