Джамала мріє, щоб учасник її команди переміг на Євробаченні

Голос країни

Джамала щиро зізналася, який голос вона шукатиме на шоу.

Поділитися:

Джамала показала фото з відпочинку в розкішній вишиванціЗа лаштунками сьомого сезону талант-шоу «Голос країни», який стартує 22-го січня на 1+1, Джамала поділилася враженнями від сліпих прослуховувань та зізналася, який голос вона шукатиме на проекті.

Співачці дійсно цікаво, яку життєву історію має її підопічний. На думку Тіни Кароль, Джамала занадто багато уваги приділяє техніці та досконалості у виконанні, але це справді те, що вона шукає.

Я хочу комплекс. Я хочу людину, яка вміє співати, яка відчуває музику, яку вона співає і дуже хоче перемогти, – підкреслила переможниця «Євробачення».

Обираючи когось, Джамала ніби бере на себе відповідальність за всіх людей, які мріяли сюди потрапити. Вона іноді доволі провокативно себе поводить, щоб дізнатися, чи людина справді хоче чогось навчитися. Джамала хотіла б почути такий голос, з яким люди зростали.

Я можу давати, якщо людина хоче взяти. Ціль одна – знайти «той самий» голос, про який всі глядачі скажуть: «так – це воно», – наголосила співачка.

Джамала розповіла, що формули успіху немає, а є лише особиста інтуіція, котра допомагає. Таке шоу як «Голос країни» народжує нових музикантів, нових співаків та справжніх нових зірок.

Я б дуже хотіла, аби людина з моєї команди, що переможе в шоу, перемогла в «Голосі». Найголовніше, що це – можливо, – поділилася Джамала.

Співачка зізнається, що тренерство для неї – нова роль, а тому вона лише звикає, на відміну від композиторства та співу, де зірка почуває себе абсолютно комфортно. 

Джамала вважає, що для перемоги на шоу потрібні лише цілеспрямованість, талант та віра. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм про Джамалу покажуть в українських кінотеатрах (відео).

Зізнаюся, що, їдучи на Євробачення, я бачила свою перемогу. Це була моя мрія. Намалюйте свою мрію і вона працюватиме на вас, – порадила Джамала.

Нагадаємо, Потап зізнався, чому Джамала відмовила йому 15 років назад.

Новини по темі