Джамала розповіла, як поєднувала зйомки Голосу з першими днями материнства

Голос країни

Українські зірки поділилися яскравими епізодами, пов'язаними з Голосом країни.

Поділитися:

Учора глядачі телеканалу 1+1 побачили спеціальний проект «Світське життя. Зірки Голосу», який був присвячений найяскравішим учасникам, переможцям та зірковим тренерам восьми сезонів Голосу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни, які створюють нову українську музику

розповіла ведучій Голосу країни Катерині Осадчій, як поєднувала зйомки з першими днями материнства:

«Під час прямих ефірів мій чоловік приїжджав до знімального майданчику разом із дитиною, щоб я погодувала сина. Материнство надихає, тому я знаходжу час на все: для мене справді важлива кар’єра і почесно бути тренером такого масштабного проекту. Під час вагітності я стала більш вразливою, мені хотілося плакати від щастя, гри бенду, неймовірних декорацій, виступів учасників. Чуттєвість у восьмому сезоні зашкалювала», - зізналась молода матуся. 

Тим часом, ведучий проекту Юрій Горбунов додав, що спостерігаючи за Джамалою, пригадав вагітність своєї дружини Катерини Осадчої:

«Я дивився на Джа і розумів, що минулого року і Катя так реагувала на виступи вокалістів, а ліричні пісні викликали у неї сльози», - поділився Юрій Горбунов.

Цікаво, що у сьомому сезоні Голосу країни взяла участь рекордна кількість популярних зірок українського шоу-бізнесу. Так, усі червоні крісла цього року розвернули Юрій Ткач, Злата Огнєвич, Ірина Федишин, Камалія, Анна Трінчер, екс-Борис Апрель Зіанджа. Також свої сили у проекті спробувала олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, але жоден із тренерів не натиснув на червону кнопку. Своєю чергою Юрій Ткач розповів про момент, коли народилась ідея прийти на Голос країни:

«За лаштунками Танців з зірками ми з Сергієм Бабкіним співали вже всім відомий гумористичний кавер на його пісню, і хтось викрикнув: «Юро, тобі потрібно йти на Голос країни. Я подумав, що дійсно справді спробувати свої сили».

Тим часом, переможниця Танців з зірками і тренер Голосу. Діти-4 Наталя Могилевська за лаштунками проекту зізналась, що дуже боялась у Голосі країни-7 не розвернути червоні крісла, але все ж таки їй вдалося підкорити серця всіх своїх колег. А Павло Зібров, який взяв участь у шостому сезоні, але жоден із тренерів не натиснув на кнопку, поділився, що спеціально обрав класичну композицію, щоб зіркові наставники його не впізнали.

Також  учасники «Голосу країни», які після участі у проекті стали популярними українськими співаками, LAUD, Constantine, Марія Яремчук, Христина Соловій, INGRET, Віра Кекелія, Роман Дуда, Влад Фенічко зізнались, що саме проект став їх першою сходинкою до популярності.

Нагадаємо, переможницею Голосу країни-8 стала підопічна Сергія Бабкіна 20-річна з Білої Церкви. Перемогу учасниці принесла пісня Ніни Матвієнко Колискова зорі. Дівчина з народним вокалом отримала почесне звання «голосу країни», 3-місячну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК Щасливий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube-канал Голосу країни об'єднав понад мільйон підписників

 

Новини по темі