Джамала зізналася, коли відбудеться її весілля

Голос країни
Джамала розповіла про весілля з Бекіром Сулеймановим
1plus1.ua

Популярна співачка розповіла про майбутнє весілля та плани на новорічні свята.

Поділитися:

Тренери проекту «Голос країни 7» знялися в казковому новорічному ролику «1+1»Тренер «Голос країни 7» і переможниця Євробачення 2016 Джамала в ексклюзивному інтерв'ю «Телескопу» розповіла про майбутнє весілля, плани на зимові свята та «сліпі прослуховування» сьомого сезону вокального проекту.

За словами співачки, Новий рік вона зустрічатиме на сцені, як і всі минулі роки. Після цього Джамала та її наречений Бекір Сулейманов планують відпочити удвох.

День весілля афішувати не стану, скажу тільки, що вона скоро, – зізналася Джа.

В інтерв'ю «Телескопу» Джамала також зізналася, що на шоу «Голос країни 7» вона досить строгий тренер. За словами співачки, вона намагається не пом’якшувати формулювання.

Мені легше говорити правду. Щоб домогтися бажаного, досить прямо сказати людині, що я думаю, – каже Джамала.

Зірковий тренер переконує, що на шоу «Голос країни 7» ніколи розслаблятися, адже на проекті величезна конкуренція. Доводиться проявляти жорсткість, щоб розкрити потенціал.

Джамала, яка нещодавно презентувала новий зворушливий кліп, також зізналася, що в шостому сезоні «Голос країни» у неї був фаворит.

Мені дуже подобається Влад Каращук, я вболівала за нього. Він талановитий виконавець, – сказала Джамала.

Джамала розповіла, що їй завжди було приємно допомагати колегам порадами та розповідати, до чого вона прийшла, що осягнула. За плечима співачки сім років музичної школи, п'ять років училища та стільки ж років консерваторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Джамали стала саундтреком до фільму про революціонерку

Навчання ніколи не закінчується. Вокалу вчишся все життя. За складністю і витраченому на освіту часу музиканти схожі на лікарів. До того ж музика здатна зцілювати, – Джамала.

4 грудня в 21:00 у прямому ефірі телеканалу 1+1 відбувся фінал шоу «Голос. Діти 3». Телеглядачі шляхом телефонного і смс-голосування обрали переможницю сезону. Нею стала 14-річна Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, чий виступ раніше прокоментувала Джамала.

З прем'єрою «Голос.Діти 3» на телеканалі 1+1 стартував Рік Голосу, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Новини по темі