Джамала зворушила знімком сина, на якому він торкається її нової платівки

Голос країни
Джамала зворушила знімком сина, який росте її відданим прихильником
Фото: Jetsetter

Це так мило!

Поділитися:

Співачка Джамала доволі часто ділиться у своєму Instagram світлинами з сином. Щоправда, поки зірка не показує обличчя маленького Еміра.

Сьогодні зірка потішила прихильним новим фото, на якому її хлопчик ніжно торкається нової платівки своєї зіркової мами під назвою Крила. Певно, він росте відданим прихильником Джа.

«Є один формат, у якого залишається безліч відданих фанатів, і який перевершує все інше. Це вінілові пластинки… Ніщо не зрівняється з емоціями, які відчуваєш, коли тримаєш у руках свій альбом у форматі вінілової платівки! Це ще й полотно, на якому дизайнери, фотографи, стилісти можуть дати волю фантазії. Друзі, я щаслива представити альбом КРИЛА на вінілі», — підписала милі фото Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала випустила неймовірну пісню, створену номінантом на Греммі

Гортайте вправо!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Прихильники співачки висловлюють захоплення не лише її альбом, а й самою світлиною.

«А ця маленька долонька якраз і є крилом любові для мами))) дуже атмосферне фото», «Це так мило. Мілашна ручка», «Мамин прихильник», — пишуть вони у коментарях до знімків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможний сингл Джамали ввійшов у ТОП-10 пісень Євробачення

Зазначимо, що в інтерв’ю Світському життю Джамала розповіла, як розвиває свого первістка. Емір, якому менше року, вже займається музикою та плаванням. Більше дізнавайтеся у відео:

Новини по темі