"Голос країни-13": хто пройшов до команди Артема Пивоварова

Голос країни
Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли в команді Артема Пивоварова

"Голос країни-13": хто з учасників потрапив до команди Артема Пивоварова під час "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” — четвертий, останній епізод першого етапу європейського сезону Голосу країни-13. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

Під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які дивували тренерів та глядачів своїми виступами. Хто з учасників потрапив до команди Артема Пивоварова та тепер змагатиметься у вокальних батлах?

Команда Артема Пивоварова на “Голосі країни-13”

Гідаят Сеїдов

Гідаят Сеїдов народився у місті Баку, але прожив у Харкові усе життя. Для нього музика — життя. Гідаят закінчив консерваторію у Харкові, співає та викладає вокал. Він потужно та водночас чуттєво виконав пісню Adele — Love In The Dark. До учасника розвернулись усі 4 тренери. Обрав він команду Артема Пивоварова.

Вікторія Деркач

26-річна бандуристка Вікторія прагне популяризувати свій інструмент, а також допомагати людям музикою. Чуттєве виконання пісні “Думи” змусило повернутися її виконавців, DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Під супровід бандури, Вікторія, Артем та Надя втрьох заспівали “Думи”. Учасниця потрапила до команди Артема Пивоварова.

Христина Арутюнова

Христя родом із Краматорська. Вона працює в ІТ-сфері, але музика — її справжня пристрасть. Сучасне виконання хітової пісні Jericho підкорило DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Учасниця обрала Артема.

Влад Шериф

24-річний блогер з Харкова уже підкорив соцмережі, і наступна його ціль — “Голос країни”. Це не перша його спроба — він вже брав участь у 8 сезоні проєкту. Виступ з піснею Tattoo переможниці Євробачення-2023 Loreen розвернув усі 4 тренерські крісла. Свій вибір Влад зупинив на Артемові Пивоварову.

Ptashkin (Панчишин Михайло)

Львів’янин Михайло є ветераном російсько-української війни за станом здоров’я. Він захищав країну на Київщині, а також у Бахмуті. Своєю музикою чоловік хоче прославляти ЗСУ, а пісня “Невідомий герой”, яку він обрав для “сліпих”, була написана разом з побратимами. Учасник вразив тренерів і обрав команду Артема Пивоварова.

Олександра Вдовиченко

Олександра з Харкова, але навчається та живе у Києві. Заміжня за співаком Dovi, який відомий за хітом "Чекає вдома". Все життя займається музикою і нарешті наважилася заявити про себе на сцені “Голосу країни”. На останніх секундах до неї розвернулися DOROFEEVA та Артем Пивоваров. У ролі наставника учасниця обрала артиста.

Ізабелла Іващенко

Співачка та авторка пісень з Ніжину, що зараз живе у Великобританії. У чужій країні веде благодійну діяльність, а під час одного з концертів виступала перед принцом Едвардом. Виступила з піснею Spaceman. Сильний вокал Ізабелли розвернув усі 4 тренерські крісла, і вона потрапила до команди Артема Пивоварова.

Катерина Козлова

Катерина підкорила “Голос країни-13” виконанням хіта Keep bleeding love. Дівчина займається вокалом лише рік, проте змогла вразити Артема Пивоварова та DOROFEEVA. Учасниця захотіла до команди Артема.

Катерина Дигало

20-річна Катерина виконала пісню Kometі німецькою. До своєї команди учасницю захотіли Артем Пивоваров та Іван Клименко. Дівчина зупинила вибір на Артемові.

Вероніка Мартинюк – “Ой, роди Боже”

20-річна Вероніка — донька священника, займається вокалом з дитинства та працює диригентом у церковному хорі. Мріє реалізуватися як сольна артистка. На сцені “Голосу країни-13” виконала коляду “Ой, роди Боже”, розвернувши тренерські крісла Івана Клименка та Артема Пивоварова. Обрала Артема.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі