"Голос країни-13": хто пройшов до команди DOROFEEVA

Голос країни
Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли в команді DOROFEEVA

"Голос країни-13": хто з учасників потрапив до команди DOROFEEVA під час "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі “1+1 Україна” — четвертий, останній епізод першого етапу європейського сезону Голосу країни-13. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

Під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які дивували тренерів та глядачів своїми виступами. Хто з учасників потрапив до команди DOROFEEVA і тепер змагатиметься у вокальних батлах?

Команда DOROFEEVA на “Голосі країни-13”

Юрій Городецький

25-річний Юрій Городецький — із Одеси. Він — командир комендантського взводу тилового забезпечення ЗСУ та батько двох синів. У 18 років Юрій вступив до лав ЗСУ. Тоді у нього народився перший син. Вокаліст каже, що для нього важливо, щоб діти росли та жили у вільній європейській країні, адже тепер кожен куточок рідної землі дорожчий ніж відпочинок за кордоном. Під час “сліпих прослуховувань” заспівав гімн столиці України — “Києве мій”. До Юрія обернулись Іван Клименко та DOROFEEVA. Юрій обрав команду співачки.

Олександра Ліщук

Олександра — з міста Маріуполь, має музичний гурт. Виконала на сцені “Голосу країни-13” авторську пісню гурту “Місто Марії”. До Олександри розвернулась DOROFEEVA і тому вона автоматично потрапила до її команди.

Едгар Єнокян (гурт DOBRYVA)

Під час тогорічних блек-аутів Едгар з напарником завірусилися в соцмережах зі своїм треком “Світло є чи нема”. Саме цю пісню хлопець виконав на “сліпих” та не прогадав — Іван Клименко та DOROFEEVA миттєво повернули свої крісла. Учасник обрав команду DOROFEEVA.

Майрамік Авоян

18-річна Майрамік з Канева Черкаської області, зараз живе в Німеччині. Саме німецькі колеги з місцевого McDonald's переконали дівчину взяти участь у "Голосі країни-13". Потужний голос та артистичність під час виконання копозиції Stand up від Synthia Erivo змусили всіх тренерів обернутися. Свій вибір учасниця зупинила на DOROFEEVA.

Роман Панченко

27-річний Роман Панченко з міста Чернігів, але останні 5 років проживає у Варшаві. Роман — вуличний музикант. Рік тому він грав на вулиці, коли до нього підійшов Кріс Мартін, лідер гурту Coldplay і запросив виступити на стадіоні з українською піснею. Після того концерту хлопець вирішив писати власні пісні, співати та надихати людей. На “Голосі країни-13” виконав композицію Sky full of stars гурту Coldplay. До нього розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

Лада Тивончук

Лада з міста Рівне, але проживає в Києві. З початку повномасштабного вторгнення співає для дітей, що стали сиротами, їздила співати до людей, які були вимушені виїхати з Маріуполя, а також для військових. Своїм співом також збирає кошти на ЗСУ та звичайній бабусі, якій необхідна допомога. Лада прийшла на “Голос країни” з авторською піснею “Галактика”. До вокалістки розвернулась DOROFEEVA, тому вона автоматично потрапила до її команди.

Людмила Козирева і Марек Мохнач

Людмила родом з міста Канів, але наразі вже сьомий рік проживає в Словаччині. А Марек Мохнач – із села Габура, яке знаходиться на сході країни. Пара виступила дуетом з українською композицією “Ой, мамо, люблю Гриця”. Потужний виступ розвернув крісло тренерки DOFOFEEVA.

Даяна Оровець

Закарпатська вулична музикантка вразила щирістю під час виконання хіта “Буревіями” SHUMEI та Злати Огнєвич тренерів Івана Клименка та DOROFEEVA. З імпровізацією на тікток тренд “Картина домальована” Даяна обрала команду DOROFEEVA.

Катерина Стефанюк

23-річна Катерина родом зі Львова, за освітою — оперна співачка. Львівська вулична музикантка запалила сцену популярною піснею Miss You від  Oliver Tree & Robin Schulz. До неї повернулися Іван Клименко та DOROFEEVA. Учасниця обрала команду співачки.

Анна Денисова – Nelly Furtado – Say it right

Анна з міста Запоріжжя, але нині живе у Лондоні. Мріє стати співачкою і прийшла на “Голос країни-13”, аби реалізувати свій потенціал. Дівчина дуже хвилювалася, що було відчутно в голосі, але DOROFEEVA вирішила дати їй шанс та взяла у свою команду.

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі