"Голос країни-13": пригадуємо виступи переможця Михайла Панчишина (Ptashkin)

Голос країни
Михайло Панчишин: пригадуємо виступи переможця "Голосу країни-13"

Згадуємо виступи переможця "Голосу країни-13" Михайла Панчишина (Ptashkin).

Поділитися:

У неділю, 29 жовтня, на телеканалі “1+1 Україна” відбувся довгоочікуваний суперфінал європейського сезону Голосу країни. Прямий ефір проходив з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP). Цьогорічним переможцем став 25-річний ветеран війни Михайло Панчишин (Ptashkin) з команди Артема Пивоварова. Яким був шлях учасника до перемоги? Дивіться відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал “Голосу країни-13” на “1+1 Україна”: переможець Михайло Панчишин присвятив свою перемогу ЗСУ та запланував віддати кубок на благодійність

Михайло Панчишин — "Невідомий герой"

Михайло Панчишин у свої 25 років брав участь у звільненні Ірпеня та воював у Бахмуті. Під час бойових дій отримав контузію, частково втратив слух і був комісований за станом здоров’я. Під час служби захисник вирішив присвятити свою творчість усім українським воїнам та, як він сам каже, стати голосом невідомих героїв, що впали в боях. На "сліпих прослуховувань" він виконав авторську пісню "Невідомий солдат", присвячену українським захисникам.  Щирість та оригінальна техніка вокалу вразила всіх чотирьох тренерів "Голосу країни-13". Михайло обрав команду Артема Пивоварова. І саме цю ж композицію він заспівав у третьому етапі фіналу.

Михайло Панчишин — I Wanna Be Your Slave

Під час "вокальних боїв" Ptashkin (Панчишин Михайло), Олександра Вдовиченко та Катерина Дигало вразили тренерів запальним виконанням хіта I Wanna Be Your Slave популярного гурту Maneskin. Після яскравого номера Артем Пивоваров вирішив віддати перевагу Михайлу.

Михайло Панчишин — "Біля тополі"

На "кросбатлах" Артем Пивоваров на протистояння з учасницею команди Юлії Саніної Марією Стасюк виставив Михайла. Марія Стасюк заспівала пісню Jerry Heil "Пошта", а Михайло Панчишин — "Біля Тополі" SHUMEI. Глядачі в залі своїм голосуванням відправили у наступний етап саме Михайла.

Михайло Панчишин — Show must go on

У першій частині суперфіналу Михайло Панчишин вразив виконанням відомого хіта Show must go on. За результатами глядацького голосування він пройшов у другий етап.

Артем Пивоваров та Михайло Панчишин — "Маніфест"

У другому етапі разом з тренером Артемом Пивоваровим Михайло виконав композицію "Маніфест".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі