"Голос країни-13": шлях до суперфіналу учасника команди Юлії Саніної — Владислава Пелиха

Голос країни
Шлях до фіналу Голосу країни-13 Владислава Пелиха —  команда Юлії Саніної

Згадуємо шлях до прямого ефіру "Голосу країни-13" Владислава Пелиха.

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" показали восьмий епізод європейського сезону "Голосу країни-13" – фінальні “кросбатли”. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVAДивіться "Голос країни" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний Владислав Пелих з окупованого міста Пологи розчулив тренерів зворушливим виступом на "Голосі країни-13"

Владислав Пелих

16-річний Владислав Пелих родом з міста Пологи Запорізької області. Його рідне місто понад рік знаходиться під окупацією. Хлопець переїхав до Гданська, де отримав велику підтримку місцевих мешканців. Своєю участю у "Голосі країни-13" Владислав хоче подякувати польським друзям за допомогу. 

Владислав Пелих — BRONIA — "сліпі прослуховування"

Пісня, яку Владислав Пелих виконав на "сліпих прослуховуваннях", прозвучала українською та польською. Неймовірний тембр юнака розвернув крісла всіх 4 тренерів. Зворушлива промова Владислава розчулила увесь зал. Артем Пивоваров навіть не зміг стримати сліз. Владислав вирішив обрати своїм наставником Юлію Саніну. 

Христина Старикова vs. Владислав Пелих — Running Up That Hill — вокальні батли

На вокальних батлах Владислав Пелих виступив у парі з 17-річною студенткою родом з Мирнограда, яка зараз мешкає у Києві, Христиною Стариковою. Виступ обох учасників сподобався тренеру та Юлія Саніна вирішила залишити їх обох.

Владислав Пелих — River — кросбатли

В оновленому етапі "Голосу країни-13" - кросбатлах, Владислав Пелих змагався з новоствореним на попередньому етапі дуетом Івана Клименка  — Олександра Ройко та Ольга Щербак. Влад Пелих заспівав пісню відомого польського виконавця. Глядачі в залі обрали своїм голосуванням учасника на фінал, 72 людини проголосувало за Влада, таким чином він став суперфіналістом "Голосу країни-13".

Дивіться фінал європейського сезону "Голосу країни-13" у неділю, 29 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі