"Голос країни-13": всі виступи четвертого епізоду "cліпих прослуховувань"

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи четвертого епізоду сліпих прослуховувань за 24 вересня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники четвертого епізоду етапу "сліпих прослуховувань".

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — четвертий, останній епізод першого етапу європейського сезону Голосу країни-13. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

Ізабелла Іващенко — Sam Ryder — Spaceman

Ізабелла — співачка та авторка пісень з Ніжину, що зараз живе у Великій Британії. У чужій країні дівчина веде благодійну діяльність, а під час одного з концертів виступала перед принцом Едвардом. Сильний вокал учасниці розвернув усі 4 тренерські крісла. Ізабелла потрапила до команди Артема Пивоварова.

Даяна Оровець — SHUMEI, Злата Огнєвич — “Буревіями”

Закарпатська вулична музикантка вразила щирістю тренерів Івана Клименка та DOROFEEVA. З імпровізацією на тікток тренд “Картина домальована” Даяна обрала команду DOROFEEVA.

Андрій Засік — Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage — Creepin

Андрій вже 10 років у Варшаві займається логістикою, але справжнє його покликання — музика. Чудовий тембр учасника забезпечив йому місце в команді Івана Клименка.

Світлана Чередниченко – Руслана — “Знаю я”

Киянка Світлана грає на баяні в оркестрі ЗСУ.. Оригінальне рокове аранжування пісні у поєднанні з інструментом учасниці та її голосом підкорили всіх тренерів. Дівчина обрала команду Юлії Саніної.

Катерина Козлова — Adrian Acosta — Keep bleeding love

Катерина вже підкорила конкурс “Королева Польщі”, і наступна її ціль — “Голос країни”. Дівчина займається вокалом лише рік, проте змогла вразити Артема Пивоварова та DOROFEEVA. Учасниця довго не могла зробити вибір, проте врешті-решт захотіла до команди Артема Пивоварова.

Тетяна Колій — Tayanna — “Чекай”

44-річна вокалістка з Харківщини заспівала технічно ідеально, проте тренерам не вистачило динаміки у виступі. На жаль, у вокальні батли Тетяна не пройшла.

Катерина Дигало — Udo Lindenberg, Apache 207 — Kometі

Уперше у сезоні пролунала пісня німецькою від 20-річної Катерини. До своєї команди учасницю захотіли Артем Пивоваров та Іван Клименко. Дівчина зупинила вибір на Артемові. Батьки Катерини не знали про її участь у “Голосі країни”, і одразу після свого виступу вокалістка зателефонувала їм та поділилася цією новиною.

Катерина Стефанюк — Oliver Tree & Robin Schulz — Miss You

23-річна Катерина родом зі Львова, за освітою — оперна співачка. Львівська вулична музикантка по-справжньому запалила сцену популярною піснею. Катерина боялася йти на “Голос країни”, але завдяки підтримці рідних все ж зважилася на цей крок. До неї повернулися Іван Клименко та DOROFEEVA. Учасниця обрала команду співачки.

Юлія Белей – sanah, Igor Herbut – Mamo, tys plakala

Юлія зі Львова, але наразі проживає у Варшаві. Своєю головною місією бачить організацію благодійних концертів на підтримку України. На сцені “Голосу країни-13” виконала зворушливу пісню Mamo, tys plakala, яку польська співачка sanah написала на початку повномасштабного вторгнення. Пісня розповідає про трагедію українського народу крізь призму дитячих очей. До учасниці розвернулися Іван Клименко та DOROFEEVA. Юлія віддала перевагу продюсеру.

Анна Денисова – Nelly Furtado – Say it right

Анна з міста Запоріжжя, але нині живе у Лондоні. Мріє стати співачкою і прийшла на “Голос країни-13”, аби реалізувати свій потенціал. Дівчина дуже хвилювалася, що було відчутно в голосі, але DOROFEEVA вирішила дати їй шанс та взяла у свою команду.

Юлія Соловей – Один в каное – “Пообіцяй мені”

Юлія родом з Чернівців, але більшу частину життя живе в Києві, де працює в United24, допомагаючи залучити більше допомоги для України. Вона з дитинства мріяла співати та вперше вийшла на сцену, аби продемонструвати свої вокальні здібності. Дівчина зворушила виконанням пісні “Пообіцяй мені”, але на жаль з тренерів ніхто не повернувся.

Єлизавета Шафорост – Miley Cyrys – Nothing breaks like a heart

18-річна Ліза родом з Києва, але останній рік живе в Канаді. На “Голос країни-13” прийшла, аби наблизитися до своєї мрії — стати всесвітньою зіркою. Своїм потужним виконанням хіта Nothing breaks like a heart дівчина розвернула крісла Юлії Саніної, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Ліза обрала команду Івана Клименка.

Андрій Жучковський – Cheev — “Гарно так”

19-річний Андрій — з Вінницької області, але наразі проживає в Польщі. Мріє стати артистом для свого народу, тому прийшов підкоряти сцену на “Голос країни-13”. До хлопця повернулися Іван Клименко та Юлія Саніна. Як наставника він обрав співачку, повністю сформувавши її команду.

Вероніка Мартинюк – “Ой, роди Боже”

20-річна Вероніка — донька священника, займається вокалом з дитинства та працює диригентом у церковному хорі. Нині мріє реалізуватися як сольна артистка. На сцені “Голосу країни-13” виконала коляду “Ой, роди Боже”, розвернувши тренерські крісла Івана Клименка та Артема Пивоварова. Учасниця обрала Артема.

Олександра Погуляй — Lady Gaga — Alwayas Remember Us This Way

Неочікувано у фіналі “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшла стейдж-директорка проєкту. Саші — 27 років. Вона з міста Енергодар.Тренери були вражені, побачивши на сцені знайоме обличчя. Вони навіть не уявляли, якими вокальними здібностями володіє дівчина. Олександра потрапила до команди Івана Клименка.

poll_content_892

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі