"Голос країни-13": всі виступи другої частини "кросбатлів" (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи другої частини кросбатлів за 22 жовтня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники восьмого епізоду музичного проєкту на "кросбатлах".

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — восьмий випуск європейського сезону "Голосу країни-13" — "кросбатли". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників кросбатлів ви вболіваєте (опитування)

Оновлений формат півфіналу проходить за новими правилами. Відтепер учасники з різних команд змагаються між собою. Під час ефіру тренер кидає виклик іншому тренеру, виставляючи на сцену свого учасника, а той своєю чергою приймає виклик і запрошує на сцену такого вокаліста, який стане своєму опоненту достойним конкурентом. На сцені учасники по черзі співають підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” обирають глядачі у залі завдяки спеціальному застосунку у своїх телефонах. На голосування у глядачів є 30 секунд, після чого ведучі проєкту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголошують переможців “кросбатлу”. За правилами “кросбатлів”, у прямий ефір може пройти різна кількість учасників з кожної команди.

Вероніка Коваленко VS Майрамік Авоян

Розпочала цей випуск “кросбатлів” команда Івана Клименка. Продюсер викликав на батл DOROFEEVA. Від Клименка на сцену вийшла Вероніка Коваленко з піснею “Біля серця”, яку написав її тренер. Для дівчини цей виступ — шанс довести всім, що вона достойна вокалістка. А ще — показати себе нову, не схожу на те, що колись було у дитячому “Голосі країни”. 

Опоненткою Вероніки стала Майрамік Авоян, яка тимчасово проживає у Німеччині. Дівчина виконала німецький хіт на знак вдячності країні, що її прихистила. Майрамік прагне, аби всі, хто послухає її виступ, навіть не розуміючи мови, відчули потрібні емоції та енергетику.

Обидві учасниці вразили своїм виконання, але після голосування глядачів, з різницею всього у 2 голоси, у суперфінал потрапила саме Майрамік Авоян з команди DOROFEEVA.

Вероніка Коваленко — Біля серця 

Майрамік Авоян — In deinen Armen

Едгар Єнокян VS Галина Печеніжська

Далі DOROFEEVA викликала на батл Юлію Саніну. Від своєї команди співачка представила Едгара Єнокяна. Хлопець виконав пісню своєї наставниці “Кохаю, але не зовсім”, змінивши її під себе. Цей виступ для Едгара став дуже відповідальним, адже у співака почалися проблеми зі зв’язками, тож у будь-який момент голос міг його підвести.

Його опоненткою від команди Юлії Саніної стала засновниця українського хору в Німеччині Галина Печеніжська. Галина заспівала всесвітньо відому пісню Why must we wait until tonight Тіни Тернер. Співачка хоче, аби після її виступу кожна жінка відчула себе привабливою та гарною.

Глядачі проголосували за Галину Печеніжську, а отже учасниця ще зможе продемонструвати свій талант у суперфіналі.

Едгар Єнокян — Кохаю, але не зовсім 

Галина Печеніжська — What's love got to do

Христина Старикова VS Гідаят Сеїдов

Юлія Саніна викликала на батл Артема Пивоварова. В бій вступила представниця команди Юлії Христина Старикова з Мирнограда. Вона вийшла на сцену з українською народною піснею. Дівчина щаслива продемонструвати на європейській сцені українську музику.

А от від команди Артема вийшов змагатися Гідаят Сеїдов з легендарним хітом Селін Діон I Surrender. Виконавець хоче продемонструвати, що здатний виступати з потужним вокалом і транслювати себе через нього.

За результатами глядацького голосування у суперфінал пройшла Христина Старикова.

Христина Старикова — Ой ти, жайворонку

Гідаят Сеїдов — I surrender 

Ізабелла Іващенко VS Юрій Городецький

Завершує кросбатли Артем Пивоваров, який обрав у опонентки тренерку DOROFEEVA. Від команди Артема на сцену “Голосу країни-13” вийшла Ізабелла Іващенко родом з Ніжина. Дівчина вразила композицією Infinity американського співака Jaymes Young.

Від команди DOROFEEVA виступив військовий ЗСУ Юрій Городецький, який своїм виступом прагне нагадати усьому світові, що в Україні триває війна. Він виконав пісню “Браття українці” гурту “Шабля”, яка символізує усіх захисників, які стоять за незалежність нашої держави. 

За результатами голосування у суперфінал пройшов Юрій Городецький.

Ізабелла Іващенко — Infinity

Юрій Городецький — Браття Українці

Дивіться повний випуск другої частини кросбатлів на "Голосі країни-13":

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі