“Голос країни-13”: всі виступи першої частини "кросбатлів" (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи за 15 жовтня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники сьомого епізоду музичного проєкту на крос-батлах.

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — сьомий випуск європейського сезону Голосу країни-13” — "кросбатли". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

Оновлений формат півфіналу проходить за новими правилами. Відтепер учасники з різних команд змагаються між собою. Під час ефіру тренер кидає виклик іншому тренеру, виставляючи на сцену свого учасника, а той своєю чергою приймає виклик і запрошує на сцену такого вокаліста, який стане своєму опоненту достойним конкурентом. На сцені учасники по черзі співають підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” обирають глядачі у залі завдяки спеціальному застосунку у своїх телефонах. На голосування у глядачів є 30 секунд, після чого ведучі проєкту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголошують переможців “кросбатлу”. 

Роман Панченко vs Єлизавета Шафорост

Розпочинає етап крос-батлів тренерка з найбільшим досвідом на “Голосі країни” - DOROFEEVA. Першим для участі вона обрала Романа Панченка. Тренером-суперником Надя викликала Івана Клименка. Продюсер прийняв виклик та обрав для участі у батлі Єлизавету Шафорост. 

Учасники по черзі заспівали свої пісні. Роман Панченко виконав Formidable, а Єлизавета Шафорост — The Kill гурту Thirty Seconds To Mars. Глядачі в залі визначили, хто візьме участь фіналі “Голосу країни-13”. З результатом  85 голосів проти 37 голосів у прямий ефір потрапляє підопічний DOROFEEVA Роман Панченко.

Олександра Ройко та Ольга Щербак vs Влад Пелих

Як тренер, якого викликали на батл, Іван Клименко продовжує та викликає на батл Юлію Саніну. Для цього крос-батлу продюсер зі своєї команди обрав новостворений на попередньому етапі “Голосу країни” дует — Олександру Ройко та Ольгу Щербак. Дівчата зізнались, що їм було дуже складно готуватись разом, адже вони дуже різні, як у музиці, так і загалом за цінностями в житті. Юлія Саніна обрала для цього крос-батлу наймолодшого учасника свої команди — Влада Пелиха. 

Олександра Ройко та Ольга Щербак дуже проникливо виконали Wherever you would call me — Zaini, а Влад Пелих заспівав пісню відомого польського виконавця. Глядачі в залі обрали своїм голосуванням учасника на фінал, 72 людини проголосувало за Влада, і 28 — за дует. У прямі ефіри проходить Влад Пелих. 

Марія Стасюк vs Михайло Панчишин (Ptashkin)

Юлія Саніна для наступного кросбатлу обрала маму-одиначку Марію Стасюк. На батл вона викликала команду Артема Пивоварова. Виконавець зробив доволі цікавий вибір та на поєдинок протиставив ветерана війни Михайла Панчишина (Ptashkin). Марія Стасюк заспівала пісню Jerry Heil "Пошта", а Михайло Панчишин виконав "Біля Тополі" SHUMEI.

Глядачі в залі своїм голосуванням у наступний етап — фінал “Голосу країни” обрали Михайла Панчишина, за якого віддали свої голоси 83 людини.

Влад Шериф vs Анастасія Чабан (STASYA)

Артем Пивоваров вирішив обрати наступним для участі улюбленця мільйонів, Влада Шерифа. Своїм тренером-суперником Артем обрав Івана Клименка. Продюсер на крос-батл виставив потужну виконавицю - Анастасію Чабан (STASYA).

Влад Шериф виконав пісню “Друг” “Океану Ельзи”, Анастасія Чабан заспівала власну версію хіта “Фортецю Бахмут” гурту Антитіла. Анастасія залишила приспів і сама написала куплет до пісні від імені усіх жінок, які вдячні воїнам, що боронять Україну.

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі