Голос країни 7 сезон 3 випуск онлайн - вибір наосліп 05.02.2017

Голос країни

5 лютого на 1plus1.ua відбудеться онлайн трансляція шоу Голос країни 7 сезон!

Поділитися:

5 лютого о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 3 випуск онлайн:

Початок програми Голос країни 7 о 21:00 на 1+1. Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір Голос країни 7 сезон 3 випуск 05.02.2017 онлайн!

У виконанні вчителя історії Олександр Мінаєв по-особливому зазвучала пісня Peter Nalitch «Guitar». Вокаліст дуже хвилювався, але це не завадило йому вибороти місце в команді Потапа.

Анастасія Малашкевич потужно заспівала пісню LOBODA «40 градусов» і розвернула два зіркові крісла. Потап наполегливо переконував жінку піти до нього в команду, проте своєю наставницею Анастасія обрала Тіну Кароль.

Наталія Максимчук емоційно виконала хіт Christina Aguilera «Hurt» і зачарувала усіх глядачів під час свого виступу. Проте жоден зірковий тренер так і не запросив вокалістку до своєї команди.

У виконанні Оксани Цимбаліст потужно пролунав хіт Nina Simone «I Put A Spell On You». Вокалістці вдалося повернути крісла зразу трьох зіркових тренерів – Потапа, Джамали та Сергія Бабкіна. Своїм наставником дівчина з незвичайним тембром обрала переможницю Євробачення 2016.

Харизматичний Кирило Сулига чуттєво заспівав пісню гурту Друга ріка «Три хвилини» і зачарував усіх слухачів. Своїм зірковим наставником юний співак обрав Сергія Бабкіна.

На «Голос країни 7» прийшла дівчина, що приховує своє обличчяДівчина, що приховує обличчя, заспівала романс «Я ехала домой» і потрапила в команду Потапа. Учасниця з вуаллю викликала неабиякий інтерес серед зіркових тренерів і глядачів, але запевнила – вона ніколи не покаже своє обличчя публіці.

Ксена Іванова заспівала свою версію пісні Britney Spears «Toxic» і здивувала зіркових тренерів своїм голосом. Потап, Джамала і Сергій Бабкін були в захваті від каверу молодої вокалістки. Своїм новим наставником Ксена обрала Сергія Бабкіна.

Молдованин Володимир Фотеску зачарував усіх жінок особливим виконанням пісні Joe Cocker «The magic has gone». Тіна Кароль оцінила неповторний голос чоловіка, його артистизм і запросила Володимира до своєї команди.

Ірина Терзі старанно заспівала на сцені «Голос країни 7» пісню Алли Пугачової «Реквием», але жінці так і не вдалося завоювати прихильність зіркових тренерів.

Багатодітна мати Ірина Смирнова-Журавель емоційно заспівала пісню культового гурту «Океан Ельзи» і легко завоювала прихильність свого нового наставника Сергія Бабкіна.

Потап відмовився взяти в команду свою колишню бек-вокалісткуКолишня бек-вокалістка дуету «Потап і Настя» Марта Адамчук надзвичайно емоційно заспівала пісню Ігоря Галькова «Я вернусь». Голос жінки вразив усіх чотирьох зіркових тренерів. Своїм наставником Марта обрала Сергія Бабкіна.

Бєга Атабаллиєв здивував слухачів своєю версією хіта Eminem «Love The Way You Lie». Зіркові тренери танцювали на своїх кріслах під час виступу чоловіка, проте так і не запросили його до своїх команд.

Антон Агафонов емоційно заспівав пісню гурту НеАнгели «Сердце». Зіркові тренери так і не повернулися до молодого співака, проте взяли з нього обіцянку не залишати музику.

У виконанні містичної Інгрет Костенко прозвучала пісня Пелагея – «Пташечка». Голос дівчини зачарував усіх зіркових тренерів. Вокалістка вирішила продовжувати свою участь у шоу в команді Потапа.

Новини по темі