Голос країни 7 сезон 5 випуск онлайн – вибір наосліп 19.02.2017

Голос країни

19 лютого на 1plus1.ua відбудеться онлайн трансляція шоу «Голос країни 7»!

Поділитися:

19 лютого о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться п'ятий день сліпих прослуховувань вокального проекту «Голос країни 7» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 5 випуск онлайн:

Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на 1+1. Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір Голос країни 7 сезон 5 випуск 19.02.2017 онлайн!

Молодий татусь Володимир Бойков заспівав пісню рок-гурту «Машина времени» – «Поворот» і силою свого голосу зумів повернути крісло Сергія Бабкіна.

Феміністка Салтанат Аширова емоційно заспівала пісню Alicia Keys «Fallin'» і повернула зразу два крісла – Потапа і Джамали. Проте в останній момент Джамала відмовилася брати учасницю до себе в команду. Салтанат Аширова стала підопічною Потапа.

На сліпих прослуховуваннях Оксана Семченкова заспівала пісню Britney Spears «Toxic» під власний супровід на укулеле. Дівчині вдалося зачарувати Потапа та поповнити його команду своїм талантом.

Поліна Кермеш ніжно заспівала пісню Beyoncé «Halo» під власний супровід на віолончелі. Дівчина дуже нервувала під час виступу, проте зуміла переконати Потапа запросити її у свою команду.

Ізраїльтянин Наті Гейл на івриті заспівав українську пісню «Ой у вишневому саду» та здивував усіх глядачів. Відразу два тренери – Сергій Бабкін і Тіна Кароль – запросили чоловіка до своєї команди. Своїм наставником Наті Гейл обрав Тіну Кароль.

У виконанні талановитої Анастасії Микитенко прозвучала пісня пісню Sam Smith «Omen». Хоч до дівчини не повернувся жоден зірковий тренер, Потап запросив її приходити на «Голос країни 7» наступного року.

Кемі Оке потужно заспівала пісню Adele «Hello» та вразила усіх глядачів силою свого голосу. До дівчини повернулися зразу два зіркові тренери – Потап і Джамала. Кемі зробила вибір на користь переможниці Євробачення.

Павло Малишев заспівав пісню IOWA «Маршрутка» та запам’ятався глядачам своєю енергетикою. Проте жоден із зіркових тренерів не запросив хлопця до своєї команди.

Анна Кукса ніжно заспівала хіт Віктора Павліка «Ні обіцянок, ні пробачень» та потрапила в команду Джамали. Після учпішного виступу дівчина зізналася, що за лаштунками її підтримує фіналіст «Голос країни 6» Влад Каращук. Джамала запропонувала юним артистам заспівати тріо.

У виконанні Анни Вахи по-новому зазвучала пісня Michael Jackson «Billie Jean». Вокалістка не боялася експериментувати на сцені зі своїм голосом, проте їй так і не вдалося потрапити в команду до зіркових тренерів.

Віктор Нікіфоров заспівав пісню гурту «Михей и Джуманджи» – «Сука любовь» та повернув усі чотири крісла зіркових тренерів. Тіна Кароль порівняла вокаліста з Іваном Дорном. Віктор Нікіфоров пішов у команду до свого кумира – Сергія Бабкіна.

Аніта Авакян потужно заспівала пісню The Weeknd «Can't Feel My Face» та змусила залу аплодувати їй стоячи. Проте жоден із зіркових тренерів не запросив дівчину до своєї команди.

Гліб Сердюк старанно заспівав пісню Сергія Бабкіна «Ще осінь зовсім молода» та зачарував Тіну Кароль своєю щирістю. Зіркова тренер запросила юнака до своєї команди і подякувала йому за чуттєвий виступ.

Ольга Богатиренко заспівала пісню Janelle Monáe «Tightrope» та спричинила справжній фурор під час «сліпих прослуховуваннях» – до неї повернулися всі чотири зіркові тренери. Своєю наставницею талановита дівчина обрала Джамалу.

Новини по темі