Голос країни 7 сезон 7 випуск онлайн – вибір наосліп 05.03.2017

Голос країни

Дивіться онлайн трансляцію шоу «Голос країни 7» 5 березня на 1plus1.ua.

Поділитися:

5 березня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться сьомий і останній день сліпих прослуховувань вокального проекту «Голос країни 7» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 7 випуск онлайн:

Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на «1+1». Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір «Голос країни 7» сезон 7 випуск 05.03.2017 онлайн!

Віктор Іонов першим розпочав останній день сліпих прослуховувань. Чоловік енергійно виконав пісню Coldplay «Sky Full Of Stars» і змусив глядачів підтанцьовувати. Проте жоден із зіркових тренерів так і не запросив вокаліста до своєї команди.

У виконанні земляка Тіни Кароль Олександра Шенгери прозвучала пісня Віктора Павліка «Якщо любиш – кохай». Проте хлопцю так і не вдалося пройти до наступного етапу «Голос країни 7».

Юна Анастасія Авраменко проникливо виступила з піснею Pianoбой «Спутники». На жаль, на цьому участь дівчини в «Голос країни 7» закінчилася, жоден із зіркових тренерів не запросив її до своєї команди.

У виконанні Марини Царан прозвучала пісня Алли Пугачової «Не отрекаются, любя». Своїм потужним співом вокалістці вдалося розвернути крісло Потапа. Марина зізналася, що мріяла потрапити саме до нього в команду.

Талановита Ніні Цнобіладзе вразила зіркових тренерів незвичайним виконанням пісні Etta James «All I could do was cry». Зірковий тренер Потап запросив вокалістку стати останньою учасницею його команди. Вокалістка Марина Забожна надзвичайно гарно виконала пісню Миколи Мозгового «Минає день, минає ніч». Проте жінці так і не вдалось потрапити в омріяну команду зіркових тренерів.

Чуттєва Люсіне Кочарян проникливо виконала вірменську народну пісню під акомпанемент дудука. Талановитій вокалістці вдалося розвернути крісла Тіни Кароль і Джамали. Своїм наставником Люсіне обрала переможницю Євробачення 2016 і завершила набір до команди Джамали.

Романтичний Владислав Павлов емоційно виконав пісню Джамали «1944». Співак отримав омріяну похвалу від свого кумира, однак обмежена кількість місць у командах Сергія Бабкіна та Тіни Кароль завадила хлопцю пройти в наступний етап шоу.

Харизматична Тетяна Колесникова заспівала пісню Джамали «Иные». На жаль, вокалістка не потрапила до проекту. За словами тренерів, їй не вистачило музикальності.

Юна Жанетта Сапарова зворушливо виконала пісню Земфіри «Мы разбиваемся» під власний акомпанемент. Проте зіркові тренери так і не натиснули на червону кнопку.

У виконанні Гіоргі Дарахвелідзе чуттєво пролунала пісня Justin Bieber «Love Yourself», акомпануючи собі на гітарі. Проте вимогливі Тіна Кароль і Сергій Бабкін так і не запросили вокаліста до своєї команди.

Рішучий Богдан Травінський надзвичайно ніжно виконав пісню Luz Casal «Historia de un amor» і на останніх секундах свого виступу переконав Сергія Бабкіна взяти його до своєї команди.

Юлія Боризненко виконала пісню Скрябіна «Спи собі сама», акомпануючи на бандурі. Виступ музикантки розчулив увесь зал. Сергій Бабкін був зворушений глибиною голосу Юлії, тому запросив її стати останньою учасницею його команди.

У виконанні Дутчак Христина прозвучала пісню Birdy «Strange birds». Емоційний виступ вокалістки сподобався Тіні Кароль, тому зіркова тренер натиснула на червону кнопку та остаточно сформувала свою команду.

Новини по темі