Голос країни-8 – 10 випуск онлайн – нокаути 1.04.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 1 квітня на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 1 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать перший випуск «нокаутів» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін і Потап визначаться зі своїми фіналістами, які у прямому ефірі будуть боротися за подальшу участь у шоу. Своєю чергою підопічні молодої матусі Джамали  і Тіни Кароль вийдуть на сцену у другому випуску «нокаутів».

Успішно відкрила «нокаути» Олена Луценко з піснею Deep Purple — Smoke on the water. Наставник посадив вокалістку на перший стілець.

Другим виступив Дмитро Стоян із запальним хітом MONATIK — То, от чего без ума. 

Олександр Чекмарьов вразив чуттєвим виконанням всесвітнього хіта The Beatles —Yesterday.

Наступним на сцену Голосу вийшов Юрій Каналош із піснею Bruno Mars — Grenade. Нагадаємо, під час «сліпих прослуховувань» Сергій Бабкін розвернувся до цього вокаліста, однак потім хотів відмовитися від нього. А втім, Каналош попри все пішов до команди Бабкіна. Під час «боїв» тренер зупинив свій вибір на Юрі. Та чи піде з ним у прямі ефірі? Дивіться далі!

Ніжна виконавиця Анастасія Мацуцька виступила з піснею Тіна Кароль — У неба попросим.

Дмитро Самко вразив емоційним виконанням пісні В. Висоцького — Парус.

Донька відомого українського композитора Марія Хурсенко виконала хіт співачки Celine Dion — My Heart Will Go On. На жаль, дівчина залишила шоу.

Наступним на сцену вийшов Роман Набожняк із піснею Океану Ельзи – Стіна.

Останнім із команди Бабкіна заспівав Валентин Біленький. Своїм виконанням Kodaline — All I Want — він зворушив свого наставника та Потапа і пройшов у прямі ефіри.

Другими на сцену Голосу країни вийдуть учасники команди Потапа.

Вокаліст-дизайнер Микола Серезітінов виконав пісню Justin Timberlake — Say Something.

Наймолодша учасниця команди Потапа Віолетта Литвиненко представила українську пісню Черемшина у цікавій балканській обробці.

Опісля на сцену вийшов Роман П’ясецький із піснею Bruno Mars - That’s What I Like.

Микита Трондін виконав у «нокаутах» пісню Sam Smith — Him.

А ось Вікторія Ільчишена заспівала хіт молодого українського гурту KAZKA — Свята.

Наступним на сцену вийшов Даніїл Фельдман із піснею Imagine Dragons — Whatever It Takes.

Далі вразила сильним вокалом вірменська співачка Србуі Саргсян, виконавши пісню Czesław Niemen  — Dziwny jest ten swiat.

Оксана Чорна виконала у «нокаутах» пісню Zara Larsson — Ain't My Fault. На жаль, співака не пройшла у прямі ефіри. До слова, у залі Оксану підтримала її маленька донечка.

Останнім акордом перших «нокаутів» став виступ співачки-трансгендера Зіанджі. Вона виконала пісню Исцелена, яку 10 років тому написала для Наталії Могилевської. Тепер глядачі побачать Зіанджу у прямих ефірах.

Новини по темі