Голос країни-8 – 3 випуск онлайн – сліпі прослуховування 11.02.2018

Голос країни

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-8 11 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

11 лютого на глядачів телеканалу 1+1 чекає третій випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни, зірковими тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, Джамала та Сергій Бабкін, а ведучими - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники Голосу країни можуть стати «тренерами» шоу

 

Пряма трансляція шоу Голос країни 8 сезон, 3 випуск онлайн:

У недільному випуску на сцені Голосу країни свої сили випробують 19-річні сестри-близнята Маргарита та Віталіна Мороз із Дніпропетровської області, 20-річна грумер Адріана Шевчук із Вінниці, яка спробує підкорити серце Сергія Бабкіна своїм виконанням пісні гурту 5'nizza, 24-річний фінансист Андрій Рибарчук із Чернівців, 28-річний стоматолог Родіон Автушенко з Дніпра і не тільки. Основною інтригою випуску стане участь у «сліпих прослуховуваннях» відомої української співачки та суперзірки Західної України Ірини Федишин.

Єлизавета та Анна Соболєви не тільки сестри, а й найкращі подружки. Спроби дівчат співати окремо не приносили успіху, тож вони вирішили створити дует. Однак в дуеті їм не вдалося взяти участь у Голосі країни – через різницю у віці. Коли Ліза прийшла на Голос. Діти, її сестра за віком вже не підходила для проекту. Єлизавета брала участь у шоу сама, була в команді Олега Скрипки та вилетіла на батлах. Опісля старша сестра чекала три роки, поки молодшій виповниться 16.

Роман Набожняк працював у провідній IT-команії, мав власний гурт, але 2015 року звільнився з роботи й вирушив в АТО. Десять місяців провів на лінії зіткнення. Після повернення певний час був на психологічній реабілітації (через посттравматичний стресовий розлад), одружився і заснував свій невеликий бізнес Veterano Brownie. Тепер разом з іншими ветеранами АТО пече й продає брауні. Музика допомагає йому повернутися до мирного життя та розповісти про пережите. Роман прийшов на Голос, щоб закликати людей цінувати та захищати свою країну.

Чотири роки тому Србуі Саргсян посіла друге місце у вірменському Х-факторі. Однак під час шоу у її тата стався інсульт. Після участі в проекті вона відмовилася від розкрутки, оскільки гроші були потрібні передусім на лікування батька. Србуі сподівається, що Голос країни дасть їй другий поштовх до розвитку співочої кар’єри.

 

Сестри-близнята Маргарита та Віталіна Мороз вважають свою схожість фішкою. Свого часу навіть складали іспити одна за одну. У родині Мороз є ще дві пари близнюків – це двоюрідні дядьки та діди. Рита та Віта прийшли на Голос, щоб довести – дівчата з маленького містечка, можуть стати відомими співачками.

Зіновій Карач прийшов на проект, щоб заспівати для своєї дівчини, яка підтримує його і вірить, що одного дня його музику обов’язково оцінять. Також Зіновій створює ретро-кавери на сучасні хіти, вважаючи, що так вони звучать ліричніше.

«Українська Адель» Адріана Шевчук  працює хостес у кафе, продає бургери, а раніше стригла песиків та працювала в салоні краси. Проте все життя дівчина відчувала, що її серце належить музиці. Адріана хоче брати приклад зі знаної співачки Адель, яка полонить серця слухачів у всьому світі, хоч і не має модельної зовнішності.

Олексій Баклан у дитинстві мав чарівний голос. Однак в 11-річному віці мусив залишити спів – лікарі заборонили йому займатися вокалом, щоб не нашкодити зв’язкам. Завершальна мутація голосу відбулася у 17 років. Хлопець мріє заробляти тим, що йому подобається, – співом.

Тріо Girlz in jazz – три рідні сестри Маріанна, Таня і Діана з багатодітної гуцульської родини. Маріана хазяйнує у своєму літньому кафе, Діана – адміністратор на катку, а Таня – діджей. Співати сестри почали для себе, щоб урізноманітнити життя. Та з часом створили свій гурт Girlz in jazz, який користується великою популярністю у чернівецької публіки. 

​ Ірина Федишин – популярна на Західній Україні співачка, яка випустила вже 4 альбоми. Голос країни дасть їй можливість вийти на всеукраїнську сцену, і спробувати себе у різних  музичних жанрах.

Новини по темі